avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate flori_matu

Activitate flori_matu

Răspuns la discuția Domeniu de activitate
Da.
Răspuns la discuția Domeniu de activitate
O sa fie comert doar cu ridicata. Referitor la depozitarea la sediul social avocatul meu mi-a spus ca pentru inceput (neavand rulaj mare pot sa imi depozitez marfa si la sediul social), altii mi-au spus ca am nevoie de un depozit/punct de lucru.

Exista vreo lege care mentioneaza ca nu pot stoca produsele la sediul social?
Ce domeniu de activitate pot avea la infiintarea unui srl care va avea ca domeniu de activitate importul si distributia de produse uz medical veterinar (seringi, ace, branule, fire sutura, aparatura medicala, etc). Mentionez ca nu sunt medic nici, uman nici veterinar deci nu pot avea codul 7500 care sa cuprinda toate activitatiile veterinare.

Celelalte companii cu profil asemanator au cod caen 4646 dar ele distribuie si produse medicinale.

De asemenea, va rog sa imi spuneti daca pana imi gasesc un depozit(si mai acopar din cheltuieli) pot sa depozitez produsele la sediul social.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Posibilitate colaborare SRL
El, in calitate, de asociat, dar nu si de administrator, poate emite facturi?
Sunt asociat unic la firma X SRL, nou infiintata, in Bucuresti dar am nevoie de inca o persoana pe Cluj. Momentan, pentru a "ma pune pe picioare" si a nu ma complica nu vreau sa am angajati.

Ce posibilitati am ca acea persoana care imi va vinde produsele in Cluj, sa fie cu acte in regula dar nu angajat. Exista posibilitatea sa ii fac un contract de colaborare?
Sunt dispus sa ii dau un numar de actiuni sau sa il fac administrator fiind o persoana de incredere.