avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate alexxx_862006

Activitate alexxx_862006

Si as mai avea o intrebare: pot depune contestatie pe numele meu deoarece eu am condus masina, chiar daca procesul verbal este pe numele mamei mele(deoarece ea este trecuta ca utilizator la leasing)?
Si daca am platit deja amenda ca sa beneficiez de facilitatea de a plati doar jumatate, dar nu au trecut 15 zile, mai pot depune contestatie si eventual sa imi recuperez dupa aceea banii?
Mai am o intrebare, eu o sa primesc cam la interval de 2-3 zile cate 2 Procese Verbale deoarece am trecut prin dreptul camerelor Vinerea si Duminica, si as vrea sa stiu daca pot contesta cate 2 PV in acelasi timp sau trebuie sa fac contestatie separata pentru fiecare?
Multumesc
ok deci sa inteleg ca daca depun contestatie si pierd, nu mai am posibilitatea sa platesc doar jumatate din amenda?
Atunci ramane sa contest PV, iar fapta a fost savarsita in judetul Ilfov Glina(asa scrie pe PV) si as vrea sa stiu unde se afla judecatoria unde trebuie sa depun contestatie (adresa daca se poate)? Precum si care este procedura si cam in cat timp se poate solutiona, si daca mai am posibilitatea dupa aceea sa platesc doar jumatate din amenda ca si cum as plati in primele 48ore ?
Iar PV verbal este pe numele mamei mele deoarece contractul de leasing este pe numele ei, si vroiam sa stiu daca pot eu depune contestatie sau daca trebuie neaparat mama sa o depuna, sau daca imi poate da o imputernicire ceva?
Va multumesc,
Buna ziua,
Am circulat o perioada de timp fara rovinieta (credeam ca trebuie sa se ocupe firma de leasing pentru aceasta dar am inteles eu gresit), iar acum am primit si o sa mai primesc mai multe amenzi acasa deoarece am fost inregistrat de camerele fixe banuiesc de pe autostrada. Intrebarile mele sunt urmatoarele: E ok sa primesc pe langa amenda si inca o despagubire catre CNADR care este aproape egala cu amenda? Si pe procesul verbal la detinator/ proprietar e trecut numele persoanei fizice adica utilizatorului chiar daca masina este in leasing si detinatorul este firma de leasing, si vroiam sa stiu daca pot contesta PV si daca am ceva sanse sau mai bine platesc amenzile(care vor fi destul de multe)?
Si daca am trecut in aceeasi zi de mai multe ori pe langa o camera fixa voi primi o singura amenda pe zi sau mai multe?
Multumesc.