unde ar trebui sa ajung in instnta de tutela de la primarie unde imi puteti da o informatie multumesc frumos as putea face aceste demersuri pana pe 24 mai ?
mi-au spus cei de la primarie ca trebuie sa ajung la protectia copilului sau ceva de genul acesta ca sa .....nu stiu exact cum sa procedez mine as vrea sa ma duc dar nu stiu unde ma puteti ajuta va rog multumesc frumos
[ editat- incercati sa scrieti in lb romana asa cum ati invatat la scoala, multumesc]
buna ziua sora mea si facut toate cele necesare pt nunta ea nu a implinit 18 ani implineste in oct nu a stiut de lege si pe 24 luna asta are nunta cum poate sa procedeze pt a putea face cununia civila ea este si insarcinata
acum un an la bunicu acasa care este la suceava a venit o citatie legata de o mostenire in bani pe numele mamei de fata(inainte de casatorie)vecinul nu a stiut ca e vorba despre ea ne stiindo dupa acel nume ,nefiind nimeni acasa ,casa fiind nelocuita nu a putut lasa nimik vecinului cum putem intra in posesia citatiei daca nu se mai stie nimik de ea??