avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire sau nu

acum un an la bunicu acasa care este la suceava a venit o citatie legata de o mostenire in bani pe numele mamei de fata(inainte de casatorie)vecinul nu a stiut ca e vorba despre ea ne stiindo dupa acel nume ,nefiind nimeni acasa ,casa fiind nelocuita nu a putut lasa nimik vecinului cum putem intra in posesia citatiei daca nu se mai stie nimik de ea??
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 23:26, 12 Aprilie 2011
cautati pe google, portalul instantelor de judecata, mergeti la judetul dvs si cautati la fiecare instanta.
alex20 a scris, in tpoic nou – care a fost sters:
problema e ca nu stim din partea cui e mostenirea
probabil din partea unui unchi care a murit acum 15 ani si am facut legatura k nevasta lui a murit acum 2 ani si cam de atunci tot a cautato pe mama la domiciliu care il avea inainte de a se casatori

cazacuioana a raspuns:
mama este mostenitoarea fratelui ei in cazul in care acel frate nu are copii. Mergeti la notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat la suta mostenesc? catalinbadboy catalinbadboy Am o casa pe numele bunicilor, decedati amandoi, ei au avut 2 copii, mama si unchiul meu, decedati si ei......unchiul meu era casatorit, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in ... Mari195 Mari195 Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra,mama mea a murit in anul 2014 ,in urma cu 5 ani era foarte bolnava si nu a putut sa se prezinte la succesiunea ... (vezi toată discuția)
Acte si case lazarandrey lazarandrey pentru mai bine de 8 ani mam ingrijit de un unchi care statea la tara ,acesta trebuia sa imi lase casa si bunurile iar in iunie acesta a murit la 57 de ani nu ... (vezi toată discuția)