avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte si case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte si case

pentru mai bine de 8 ani mam ingrijit de un unchi care statea la tara ,acesta trebuia sa imi lase casa si bunurile iar in iunie acesta a murit la 57 de ani nu ma asteptam la asta de asta nu am facut nici un act ,, la inmormantare sau prezentat fosta nevasta de care era divortat de mai bine de 20 de ani si fiul lui de care nu se mai stia nimic de ani buni iar acestia au pus stapanire zicand ca ei sunt mostenitori de drept ,casa acestuia nu are nici un fel de acte singuru act existent este acel al pamantului pe care e construita casa si acela e pe numele bunicului care ia lasat mostenire tot ce avea mamei mele ,, e complicata situatia dar as vrea sa stiu daca am vro sansa sa imi iau ce imi apartine
Cel mai recent răspuns: lazarandrey , utilizator 21:37, 8 Februarie 2015
S a dezbătut succesiunea după bunicul?
Este greu de spus pe forum daca aveti sansa, pentru ca nu stim ce act exista si nici ce detalii mai sunt in spatele acelor acte. Mergeti la un avocat pentru o consultatie si o estimare.
nu sa dezbatut sucesiunea dar in ura cu 15 ani bunicul si mama au facut un act in primarie cedandui casa si terenu inpreju acestei ,, ei sunt 11 fratii si toti au fost de acord cu decizia bunicului
mostenirea de drept revine fiului
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Mostenire... v51 v51 Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am brandoza2004 brandoza2004 buna ,am si eu o intrebare ...mama mea este casatorita de 18anii timp in care a construit o casa la care are doar rol pe 400mp din 2500mp restul fiind pe ... (vezi toată discuția)
Act de mostenitor corinacarstoiu corinacarstoiu Ce se intampla in cazul in care intr-un act de mostenitor figureaza 2 persoane (mama si fiu pentru succesiunea sotului, respectiv a tatalui), dar din cauza ... (vezi toată discuția)