citeste mai sus sau pe pagina 37 sfaturile care mi-au fost date mie. la tine nu e asa grav, daca ai dat ce ai luat inapoi, prejudiciul s-a recuperat, deci nu ai facut pagube. Ce cred ca e complicat, faptul ca nu te-ai oprit cand te-au strigat, dar nu sunt in masura sa imi dau in totalitate parerea. oricum, daca ai recunoscut fapta si ai o atitudine de regret si e si prima data cand faci asa ceva, nu cred ca o sa ai probleme, poti scapa si cu o amenda penala. numai bine
Va multumesc din suflet pentru sfaturile acordate>:D< fapta am recunoscut-o, iar acum mi-au zis baietii de la politie sa astept o citatie sa ma vada procurorul, intre timp o sa vad cum fac rost de bani sa caut un avocat care sa stie ceva despre dreptul penal, si imi pastrez optimismul. va multumesc inca odata
acum o luna de zile imi propune un amic sa furam benzina dintr-un matiz. in fine, m-am dus cu el am incercat prima data la un matiz dar a fluierat cineva la noi si am fugit. am ajuns in alta parcare si acolo am luat benzina din altul. a venit politia, am fost dusi la sectie, acolo am recunoscut, prejudiciul de 27 l de benzina s-a recuperat, iar dosarul inca este in formare pt ca potrivit agentului care mi-a consemnat chiar azi prima declaratie data mai are de audiat martorii (2) si propietarii celor 2 matizuri. sunt sub acuzatia de furt calificat art 208/209 cu aplicare in art 41 alin 2( furt calificat in continuitate) precizez ca am facut asta pt a plati caminul (sunt student iar ai mei nu sunt bogati) deoarece aveam 3 luni restanta si ma dadeau afara, si ca este prima fapta. imi puteti da niste sfaturi?. va multumesc anticipat