avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters202994

Activitate ContSters202994

citeste mai sus sau pe pagina 37 sfaturile care mi-au fost date mie. la tine nu e asa grav, daca ai dat ce ai luat inapoi, prejudiciul s-a recuperat, deci nu ai facut pagube. Ce cred ca e complicat, faptul ca nu te-ai oprit cand te-au strigat, dar nu sunt in masura sa imi dau in totalitate parerea. oricum, daca ai recunoscut fapta si ai o atitudine de regret si e si prima data cand faci asa ceva, nu cred ca o sa ai probleme, poti scapa si cu o amenda penala. numai bine
Va multumesc din suflet pentru sfaturile acordate>:D< fapta am recunoscut-o, iar acum mi-au zis baietii de la politie sa astept o citatie sa ma vada procurorul, intre timp o sa vad cum fac rost de bani sa caut un avocat care sa stie ceva despre dreptul penal, si imi pastrez optimismul. va multumesc inca odata
cu amenda penala sau administrativa nu as putea scapa? sunt putin speriat de ce s-a intamplat
acum o luna de zile imi propune un amic sa furam benzina dintr-un matiz. in fine, m-am dus cu el am incercat prima data la un matiz dar a fluierat cineva la noi si am fugit. am ajuns in alta parcare si acolo am luat benzina din altul. a venit politia, am fost dusi la sectie, acolo am recunoscut, prejudiciul de 27 l de benzina s-a recuperat, iar dosarul inca este in formare pt ca potrivit agentului care mi-a consemnat chiar azi prima declaratie data mai are de audiat martorii (2) si propietarii celor 2 matizuri. sunt sub acuzatia de furt calificat art 208/209 cu aplicare in art 41 alin 2( furt calificat in continuitate) precizez ca am facut asta pt a plati caminul (sunt student iar ai mei nu sunt bogati) deoarece aveam 3 luni restanta si ma dadeau afara, si ca este prima fapta. imi puteti da niste sfaturi?. va multumesc anticipat