avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate iasmina00

Activitate iasmina00

Răspuns la discuția vreau sa imi retrag plangerea
eu tocmai ce am fost instiintata caci a fost eliberata o citatie de aducere in tribunal pe numele meu,nu exista nici o modalitate ca eu sa rezolv totul din constanta,sa nu fiu nevoita sa ma deplasez in craiova?eu nu vreau ca trecutul meu sa imi strice viitorul...tocmai de aceea va cer ajutorul si sfaturi si deasemenea va multumesc pentru ajutor
va rog sa imi spuneti si mie daca eu ca parte vatamata pot intrain posesia dosarului,iar in cazul in care pot,ce trebuie sa fac pentru asta.
da,dar mai este ceva,eu acum locuiesc in cta iar la tribunal trebuie sa ma duc in craiova,nu am nici o posibilitate sa rezolv totul de aici,adica sa nu fiu nevoita sa ma deplasesz...
buna ziua,am o problema si nu stiu ce sa fac,am fost implicata intr-un dosar penal trafic cu minori,eu pe vremea aceea fiind minora,am fost intimidata de organele de politie care mi-au adus o declaratie gata scrisa eu doar sa o semnez,ca parte vatamata...fara avocat sa pe cineva din familia mea de fata,dupa 2 ani am fost chemata din nou la parchet ptr a da o alta declaratie,in care am specificat ca acuzatul nu am profitat de mine in nici un fel,acum dupa 5 ani m-au sunat de la politie si mi-au spus ca am citatie de aducere in tribunal,eu intre timp m-am casatorit si nu vreau ca sotul meu sa cineva din familie sa afle ceva...cum pot sa scap odata de cosmarul asta?va multumesc frumos