buna ziua,am o problema si nu stiu ce sa fac,am fost implicata intr-un dosar penal trafic cu minori,eu pe vremea aceea fiind minora,am fost intimidata de organele de politie care mi-au adus o declaratie gata scrisa eu doar sa o semnez,ca parte vatamata...fara avocat sa pe cineva din familia mea de fata,dupa 2 ani am fost chemata din nou la parchet ptr a da o alta declaratie,in care am specificat ca acuzatul nu am profitat de mine in nici un fel,acum dupa 5 ani m-au sunat de la politie si mi-au spus ca am citatie de aducere in tribunal,eu intre timp m-am casatorit si nu vreau ca sotul meu sa cineva din familie sa afle ceva...cum pot sa scap odata de cosmarul asta?va multumesc frumos
da,dar mai este ceva,eu acum locuiesc in cta iar la tribunal trebuie sa ma duc in craiova,nu am nici o posibilitate sa rezolv totul de aici,adica sa nu fiu nevoita sa ma deplasesz...
In cazul in care vor exista contradictii intre declaratiile dvs,organele de urmarire penala,se pot sesiza din oficiu pentru infractiunea de marturie mincinoasa.
Obligatia dvs este sa declarati adevarul
va recomand sa va prezentati in fata instantei de judecata si sa spuneti ca va mentineti declaratia pe care ati dat-o la parchet. daca nu va veti prezenta riscati sa fiti citata cu mandat de aducere.
Martor
Ad3
Buna ziua.As dori un sfat....totul a inceput cand un individ a fost prins conducand in stare de ebrietate si fara permis de conducere.L-a prins politia,eu eram ... (vezi toată discuția)
Citatie
ContSters84319
buna dimineata.
am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc.
in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este ... (vezi toată discuția)