buna...! am si eu o problema! astazi am avut o mica ``altercatie`` cu un olandez , adica nah... e un vecin de-la nostru care ne face probleme tot timpul. Astazi a venit la unul dintre noi si a inceput sa caute scandal si cearta adica ijurii , amenintari, si avrut sa sara la bataie etc ... noi n-am ripostat am fost calmi nu l-am atins deloc desi eram 5 si el doar cu prietena lui , dupa aceasta cearta el a sunat la politie car e a venit dupa noi si ne-a oprit in trafic ne-a luat datele personale si ne-a intrebat ce s-a intamplat la hala. Respectivul apelant a declarat la politie ca noi am sarit cu cutitul la el si l-am amenintat. noi cred ca acu o sa dam o declaratie .Vreau sa stiu ce poate pati amicul meu care este reclamat pt tentaviva asta desi el aveam un cutit in buzunar (nu l-a scos) acest cutie e folosit pt a taia ramurile platelor de ornament ...este un cutit mic de buzunar.. acu nu stiu ce se poate intampla daca ala i-l poate acuza de ceva ...va rog sa ma ajutati muktumesc anticipat :D