avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o altercatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o altercatie

buna...! am si eu o problema! astazi am avut o mica ``altercatie`` cu un olandez , adica nah... e un vecin de-la nostru care ne face probleme tot timpul. Astazi a venit la unul dintre noi si a inceput sa caute scandal si cearta adica ijurii , amenintari, si avrut sa sara la bataie etc ... noi n-am ripostat am fost calmi nu l-am atins deloc desi eram 5 si el doar cu prietena lui , dupa aceasta cearta el a sunat la politie car e a venit dupa noi si ne-a oprit in trafic ne-a luat datele personale si ne-a intrebat ce s-a intamplat la hala. Respectivul apelant a declarat la politie ca noi am sarit cu cutitul la el si l-am amenintat. noi cred ca acu o sa dam o declaratie .Vreau sa stiu ce poate pati amicul meu care este reclamat pt tentaviva asta desi el aveam un cutit in buzunar (nu l-a scos) acest cutie e folosit pt a taia ramurile platelor de ornament ...este un cutit mic de buzunar.. acu nu stiu ce se poate intampla daca ala i-l poate acuza de ceva ...va rog sa ma ajutati muktumesc anticipat :D
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:54, 14 Aprilie 2011
Cercetarile politiei vor demonstra daca cei implicati au vreo vina in producerea scandalului si vor lua masurile legale care se impun,conform prevederilor Legii nr.61/1991.
Portul cutitului poate fi considerat infractiune in conditiile prevederilor legii mai sus mentionate
dar poate sa ne aresteze oe vre-o unul dintre noi ???
Din cele relatate de dvs,nu rezulta ca ar exista motivele luarii unor masuri privative de libertate,dar probabil exista motive pentru intocmirea unui dosar penal sau pentru aplicarea unor amenzi contraventionale.
Cercetarile care vor fi efectuate vor stabili eventualii vinovatii si masurile punitive care se impun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sper ca ma puteți ajută!! Alexandru Necsuleu Alexandru Necsuleu Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa ... (vezi toată discuția)
Impacare, dupa o altercatie! Ozz Ozz Buna ziua, Am o nedumerire, defapt mai mult o suparare, sa zic asa. In urma cu ceva timp am avut o altercatie, cu un prieten, in care acesta \"a sarit, la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui vecin violent ancristida ancristida Buna ziua. Va rog mult, as dori sa stiu exact ce implica depunerea unei reclamatii la o sectie de politie. Mai exact, un vecin are probleme cu trotuarul din ... (vezi toată discuția)