avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate adrian72

Activitate adrian72

Imi puteti spune cam ce sanse de castig sunt ??? , ...in ceea ce priveste rezilierea , sau anularea acestui Contract de Vanzare-Cumparare ??? Bunica si mama o da in judecata pe sora mea , iar ea recunoaste faptul ca nu a avut grija , si ca a abandonato pe bunica! Bunica si mama ii vinde surorii mele casa !!! Nu si sotului , ...acesta apare doar ca, ......casatorit cu ea la data inregistrarii contractului . Mai are si el, legatura in acest proces ? ... , daca sora este cumparator , si tot ea se obliga sa aiba grija de bunica !!! Astept un raspuns de la dvs. ! Va multumesc !
Multumesc !!! ...am aflat intre timp de aceasta procedura , dar am vrut sa fiu sigur ! Stiti cum este .... asculti mai multe pareri de la niste oameni profesionisti , ....si tragi o singura concluzie !!! Inca o data Multumesc !!!
Buna ziua ! Am nevoie urgent de ajutor ( un sfat ) din partea dvs. ! Bunica mea , impreuna cu mama mea, i-a facut Act de Vanzare-Cumparare , fara nici un ban , in anul 1998, pe casa + teren , surorii mele , fiind tanara ,proaspat casatorita la acea data, fara bani , incercand sa-i faca un bine ! Sora mea avea un salariu de 2mil.lei , iar el era ospatar -fara loc de munca ! In contract , bunica , isi rezerva dreptul de abitatie viagera , iar sora mea se obliga a-i asigura acesteia intretinerea necesara pe tot restul vietii. In Oct. 2001 au divortat , de comun acord , cu toate ca el a parasit domiciliul , acest lucru fiind dovedit si de Autoritatea Tutelara , avand impreuna o fetita in varsta de 4 ani, iar tribunalul a stabilit fara drept de apel , sa ramana in grija mamei ! In anul 2002 , au plecat ambii , separat, in Statele Unite ale Americii ! Bunica , in varsta de 76 de ani ,a fost abandonata efectiv !!! Mama impreuna cu mine , ne-am mutat provizoriu in acest imobil , pt. a avea grija de ea , cu intretinere , mancare , plati , taxe catre stat , absolut tot ! Ba chiar am facut un imprumut de nevoi personale in urma cu 5 ani, de 300milioane lei , pt.a reface gardul, repara casa , reteaua de apa si canalizare, centrala termica, etc. Au trecut 10 ani de cand au plecat ! Sora mea este tot in America, pana si astazi , s-a re-casaroit , are cetetenie americana, s-a stabilit acolo impreuna cu fetita , rezultat din timpul primei casatoriei , si nu mai doreste sa se intoarca in tara ! Ne-a spus ca , ne trimite declaratie de la Notariat din SUA, in care isi recunoaste vina pt.faptul ca a abandonat-o pe bunica , si precum ca nu mai are nevoie de casa, intr-ucat sa stabilit in SUA , si sa avem noi grija in continuare de bunica ! PROBLEMA : Intre timp , mai precis in urma cu 2 ani, fostul ei sot , s-a intors in tara , si el re-casatorit cu 2 copii cu actuala sotie, iar acum 1 luna de zile in urma , ne-a anuntat ca are pretentii la jumatate din casa si teren . Ba chiar ne-a amenintat , ne luam lucrurile si sa plecam , ca el vine sa se mute in casa, pt. ca este co-proprietar ! In caz contrar , vine cu politia , si cu executorul-judecatoresc. Mentionez inca o data ca este vorba de casa batraneasca a noastra , iar el a fost doar un intrus , care nu a investit absolut nimic, si s-a casatorit din interes cu sora mea ! INTREBARE : Ce trebuie sa faca mama , sau cum se procedeaza in asfel de situatii , ca sa strice Actul de Vanzare-Cumparare ! Bunica , are acum 86 de ani! Am auzit ca s-ar putea strica/anula , acest Act si la Notariatul unde a fost facut , deoarece nu s-a respectat clauza contractuala. Va rog sa-mi raspunde-ti ! Va multumesc !