In luna martie , mai precis pe 3 am avut un accident de masina . Ca sa-l salvez pe vinovat (ptr ca a vrut sa faca o depasire pe linie continua , pe trecerea de pietoni ,eu cu semnalizarea stg aprinsa cu intentia de a vira la stg ...), m-am inteles cu el verbal in fata a doi prieteni de-ai lui sa-mi plateasca chiria la o masina pe care o voi inchiria de la un amic . Nu am cerut decat suma pe care chiar o plateam , adica 60 de lei pe zi (masina care a fost lovita lucreaza cu contract de comodat la firma mea , ptr o firma de curierat )Nu am cerut banii inainte ,asa cum se procedeaza , iar acum omul refuza sa plateasca .Trebuie mentionat si faptul ca m-am prezentat la Urgenta si ca am fost cusut la nivelul capului , deci l-am salvat si de Dosarul Penal , dand declarartie ca nu am nici un fel de pretentii de la el ( tot in considerentul ca intr-adevar va platii pretentia mea ), Firma de asigurari a spus ca va plati doar chiria pe orele de manopera care reiasa din devizul service-ului .Din toata afacerea am pierdut doar eu vreo 1900 de lei (chiria pe 6 saptamani )Cum pot recupera aceasta suma pe care eu am platit-o degeaba (nevinovat fiind ), si mai ales de la cine ?