avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Activitate LignerA

Activitate LignerA

Răspuns la discuția Chemat la politie! URGENT!
Am fost totul e ok ! acuma urmeaza sa dea telefonul inapoi si asta e ramane cu paguba !
Răspuns la discuția Chemat la politie! URGENT!
Multumesc foarte mult! maine dim la 9 ma duc sa vad! o sa vin cu un post sa va spun ce sa intamplat!
Răspuns la discuția Chemat la politie! URGENT!
LignerA a scris:

o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde! ce se intampla daca nu ma prezint? multumesc ??????




Răspuns la discuția Chemat la politie! URGENT!
o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde! ce se intampla daca nu ma prezint? multumesc



Răspuns la discuția Chemat la politie! URGENT!
cel care are plangere penala este unchiul meu deci automat sunt sunat des nu vad de ce as avea o legatura cu asta si telefonul nu este furat de el eu stiu sigur de la cine la luat! eu sunt curios de ce sunt chemat si eu si alti 2 de ce nu este chemat direct el ei nu se gandesc ca eu fiind nepotul lui il informez? sau poate ei nu stiu ca sunt nepotul lui in fine!
Buna! as dorii sa va explic pe scurt ce mi sa intamplat, am fost sunat de la o sectie ca sa ma prezint pentru niste lamuriri .! motivul chemarii:numarul meu de telefon apare printre cele mai apelate de o persoana care are plangere penala ca vorbeste d p un telefon furat! deci ceva de genu asta mi-au spus nu ca a furat el telefonu sau altceva cica vorbeste de pe el si stiu cand vorbim tot deci a fost monitorizat telefonul! ce se intampla mai departe? o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde!