avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chemat la politie! URGENT!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chemat la politie! URGENT!

Buna! as dorii sa va explic pe scurt ce mi sa intamplat, am fost sunat de la o sectie ca sa ma prezint pentru niste lamuriri .! motivul chemarii:numarul meu de telefon apare printre cele mai apelate de o persoana care are plangere penala ca vorbeste d p un telefon furat! deci ceva de genu asta mi-au spus nu ca a furat el telefonu sau altceva cica vorbeste de pe el si stiu cand vorbim tot deci a fost monitorizat telefonul! ce se intampla mai departe? o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: LignerA , utilizator 18:36, 13 Aprilie 2011
Probabil o sa-ti ia o declaratie de martor in care va trebui sa spui daca stii ceva despre telefonul respectiv.
Telefonul de pe care ai fost sunat este furat!!Ori vei fi audiat ca martor ori esti complice cu cel ce a comis fapta!!Tu decizi dar oricum nu ne dai toate detaliile!!!B-)
cel care are plangere penala este unchiul meu deci automat sunt sunat des nu vad de ce as avea o legatura cu asta si telefonul nu este furat de el eu stiu sigur de la cine la luat! eu sunt curios de ce sunt chemat si eu si alti 2 de ce nu este chemat direct el ei nu se gandesc ca eu fiind nepotul lui il informez? sau poate ei nu stiu ca sunt nepotul lui in fine!
o sa ma prezint dar la ce sa ma astept? sa ma duc cu un avocat? pentru ca nu as dorii sa mai fiu implicat pe viitor! care sunt drepturile mele?! Multumesc celor care i-mi vor raspunde! ce se intampla daca nu ma prezint? multumesc



Sustineti ca dvs. stiti de la cine a luat unchiul telefonul.Daca stiti, mergeti si declarati acest lucru , sigur, in cazul in care veti fi intrebat despre acest aspect.
Este doar o procedura si nu aveti a va teme sa va prezentati, nu cred sa aveti nevoie de avocat .Neprezentarea dvs. ar putea fi sanctionata , mai mult, s-ar putea emite un mandat de aducere.

Alte discuții în legătură

Nepotul părții vătămate poate refuza să de-a declarație ... Tracul Tracul Nepotul părții vătămate poate refuza să de-a declarație în procesul penal ? Mama mea fiind sora părții vătămate. (vezi toată discuția)
Sunat pentru a ma prezenta la o discutie cu un domn de la brigada antidrog MainEvent MainEvent Buna ziua, Tocmai am fost sunat de un domn de la Brigada Antidrog care m-a invitat sa purtam o discutie in cadrul Politiei Capitalei. Mi s-a spus sa nu-mi ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ce incadrare am in aceasta situatie cu incadrare penala. toren190 toren190 Acum 1 an sa furat din clasa mea (sunt elev la liceu in clasa 10-a) un telefon. Un alt coleg fusese autorul faptei ,eu nu am participat la actul furtului ... (vezi toată discuția)