Raspund domnului Iiamic43 eu am dosarul de cadastru complet cu intabulare cu tot facut in 2006 cu un aparat EOT-2000 , primaria va veni luni 19.04.2011 sa masoare cu ruleta,au facut un plan de dezvoltare a unui teren de fotbal fara anunte ce vor sa faca,ei au masurat un teren din spatele proprietati mele au intocmit un plan si l-au aprobat in consiliul local din care 11m21m sunt ai mei dupa cadastru.Doi primari au masurat cu ruleta si ne-au dat mult mai mult,eu am cerut expres sa-mi spuna cit este fata de gardul actual ,(de fapt un rind de pomi),mai mult sau mai putin?Primarul cind am aratat cadastru a spus ca nu stie de unde a aparut,sunt acte oficiale nu prostii.Eu va multumesc ca ati raspuns un sfat este bine primit o seara buna .
Subiect: cadastru
In 2006 am facut cadastru la o locuinta si terenul aferent de 2900m,fata de gardul actual, de la cadastru a spus ca mai am 11m in lungime,in 2009primaria a masurat si acel loc care a fost trecut prin consiliul local pentru a moderniza terenul de fotbal din apropiere, nu am stiut nimic.Acum se intreaba cum a aparut cadastrul cu intabulare cu tot.Va rog dati-mi un sfat multumesc de intelegere.
In 2006 am facut cadastru la o locuinta si terenul aferent de 2900m,fata de gardul actual, de la cadastru a spus ca mai am 11m in lungime,in 2009primaria a masurat si acel loc care a fost trecut prin consiliul local pentru a moderniza terenul de fotbal din apropiere, nu am stiut nimic.Acum se intreaba cum a aparut cadastrul cu intabulare cu tot.Va rog dati-mi un sfat multumesc de intelegere.