avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

In 2006 am facut cadastru la o locuinta si terenul aferent de 2900m,fata de gardul actual, de la cadastru a spus ca mai am 11m in lungime,in 2009primaria a masurat si acel loc care a fost trecut prin consiliul local pentru a moderniza terenul de fotbal din apropiere, nu am stiut nimic.Acum se intreaba cum a aparut cadastrul cu intabulare cu tot.Va rog dati-mi un sfat multumesc de intelegere.

Alte discuții în legătură

Cadastru chiru_gabriel chiru_gabriel Subiect: cadastru In 2006 am facut cadastru la o locuinta si terenul aferent de 2900m,fata de gardul actual, de la cadastru a spus ca mai am 11m in ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru deja facut valentinagro valentinagro Buna ziua, Mă numesc Valentin P. Anul trecut în luna august am făcut cadastru și intabulare pentru locuință plus teren. Cadastrul a fost facut pe baza ... (vezi toată discuția)