avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters203243

Activitate ContSters203243

Postul pe care mi-l oferise initial inca mai este valabil, dar este ocupat de un barbat si mi s-a comunicat faptul ca a ramas liber doar un post de lucrator comercial. Cum in oras nu se prea gasesc alte locuri de munca, m-am simtit presata de a opta pt a ma angaja pe acest post desi e mult sub nivelul meu. mi se pare jignitor ca doar barbatii pot ocupa unele posturi, iar noi suntem date la munca de jos.
Multumesc pentru raspunsuri!
Sunt angajata de putin timp intr-un market ca lucrator comercial, cu contract individual de munca si am studii superioare de lunga durata ca inginer in produse alimentare, initial in urma interviului mi s-a oferit un post de operator receptie marfa cu un salariu de 945 lei brut, dupa care seful de magazin mi-a comunicat faptul ca nu mai e disponibil postul si daca vreau pot veni pe postul de lucrator comercial. As dori sa stiu daca e legal sa lucrez pe un post la care se cere doar studii medii. Inainte de a lucra in acest domeniu, am fost profesor inginer pe profil alimentatie publica si turism timp de 2 ani si jum. Ni s-a mai cerut sa lucram si in zile declarate libere si am inteles ca salariul va fi neschimbat si vom avea doar zile libere in locul celor in care a trebuit sa muncim, fara sporuri si fara plata zilelor nelucratoare, asa cum scrie in codul muncii.