Postul pe care mi-l oferise initial inca mai este valabil, dar este ocupat de un barbat si mi s-a comunicat faptul ca a ramas liber doar un post de lucrator comercial. Cum in oras nu se prea gasesc alte locuri de munca, m-am simtit presata de a opta pt a ma angaja pe acest post desi e mult sub nivelul meu. mi se pare jignitor ca doar barbatii pot ocupa unele posturi, iar noi suntem date la munca de jos.
Sunt angajata de putin timp intr-un market ca lucrator comercial, cu contract individual de munca si am studii superioare de lunga durata ca inginer in produse alimentare, initial in urma interviului mi s-a oferit un post de operator receptie marfa cu un salariu de 945 lei brut, dupa care seful de magazin mi-a comunicat faptul ca nu mai e disponibil postul si daca vreau pot veni pe postul de lucrator comercial. As dori sa stiu daca e legal sa lucrez pe un post la care se cere doar studii medii. Inainte de a lucra in acest domeniu, am fost profesor inginer pe profil alimentatie publica si turism timp de 2 ani si jum. Ni s-a mai cerut sa lucram si in zile declarate libere si am inteles ca salariul va fi neschimbat si vom avea doar zile libere in locul celor in care a trebuit sa muncim, fara sporuri si fara plata zilelor nelucratoare, asa cum scrie in codul muncii.