avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate marius_matca

Activitate marius_matca

imi cer scuze ca intervin iarasi dar mai am cv de zis
Deci in prima declaratie am scris cum mia zis el <am fos ajuns din urma de politia ...............> iar in a doua declaratie a vrut sa scrie precum ca< am fost oprit de plitia ..............>nu am vrut sa recunosc asta pentru ca nu era adevarat dar el a scris in continuare <am fost oprit de politia,,,,,,,,,,,,,> si in momentul cand mia dat sa semnez declaratia am am adaugat <NU AM FOST OPRIT DE POLITIA ...............>mentionez ca nu am cunostinte in probleme din astea
ce sanse am sa scap ?si ce ar trebui sa fac? va rog ajutatima multumesc
ma aflam in fata locuintei cand avenit Domnu politist si mia cerut actele masini. iar in a doua declaratie a vrut sa scrie precum ca ma oprit el in trafic dar nu am recunoscut asta aca ca an tiat cu pixu si am scris ca <nu am fost oprit in trafic> si am semnat
in declaratie am scris dupa spusele lui <am fost ajuns din urma de politia....>
defapt el avenit la mn acasa si mia cerut documentele o pot demonstra cu 4 martori
va slut pe toti
acum o luna in urma mam tezit cu un agent de politie la mn acasa cerandu_mi documentele masini si personale,dupa cateva zile ma cheama la postu de politie si zicandumi ca ITP_ul si asigurarea masini sunt expirate,mentionez ca masina se afla in sttionare in afara carosabilului.ma pus sa dau declaratie precum ca am fost ajuns din urma de politia ....
acu mia zis ca mia facut dosar penal pentru ca am circulat cu masina neinmatriculata,urmeaza sa merg la procuratura sa ma audieze intrbarea mea este daca pot sail dau in judecata pe agentu care mia cerut documentele?am martori care au vazut toata faza