Doar mie. Din experienta dvs, avand in vedere suma care trebuie recuperata si ca am un venit stabil, credeti ca executorul se va limita la poprirea pe salariu sau este necesara si donatia?Iar in legatura cu veniturile salariale, sunt afectate doar cele cu caracter permanent?Pentru ca, si sigur cunoasteti, venitul lunar al unui militar este alcatuit din salariu, sporuri si contravaloarea normei de hrana, aceasta din urma fiind cu caracter aparte, neinclusa in salariu( de ex nu este inclusa intr-o adeverinta de venit pt o banca). Fara aceasta, ar ramane 1000 lei net. Va fi luata o treime din aceasta? Multumesc.
Trebuie sa fiu si eu instiintat de acest proces?(citatie.....etc) sau se va desfasura fara ca macar sa stiu?Donatia inseamna proprietate?...Eu sunt proprietar pe cele 2 camere?Multumesc.
Mii de scuze daca subiectul a mai fost tratat partial, dar eu nu l-am gasit. Am contractat un credit la ING, de nevoi personale, fara ipoteca. Sunt bugetar si datorita reducerilor salariale, coroborate cu o situatie familiala extrem de dificila, nu am mai putut plati. Am fost sunat de executor si voi fi executat silit. Sunt militar si salariul este cam la 1700 lei net. Nu am nimic in proprietate , doar doua camere dintr-o casa de 8, donate de bunciul meu in urma cu multi ani(bunicul a murit intre timp).Valoarea pe care trebuie sa o restitui este de 17.000lei. Ce se va intampla?Poprire pe salariu? Daca da, ce procent? Trebuie hotarare judecatoreasca pentru asta,sau cum? De donatie se va atinge ?Multumesc anticipat si scuze de ignoranta mea in materie juridica, dar sunt intr-o situatie extrem de dificila.