avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate RedLabel

Activitate RedLabel

Buna seara,

Au fost declarate la directia fiscala 3 case pe un singur teren, impozabile diferit fiecare casa.

In urma dezlipirii terenului si obtinerii cate un numar cadastral pentru fiecare parcela de teren dezlipita cu cate o casa pe ea se doreste vanzarea ei.

S-a facut autentificarea demembrarii la notar si s-au scos noile extrase de carte funciara

Ce acte imi trebuiesc pentru obtinerea unui certificat fiscal pentru vanzarea unei case?

Trebuieste iar urmata procedura de declarare a dezlipirii la directia fiscala sau se poate scoate un certificat fiscal direct.

Cu stima.
Răspuns la discuția Deranjarea Linistii Publice
Buna ziua,banuiesc o reclamatie de la Politie pentru deranjarea linistii publice. Sa va descriu imprejurarile: locuiesc la bloc (parter), langa mine niste tigani in chirie care parca au pus gand rau la apartamentul ala, deasupra vreo 3 copilasi in chirie care tropaie mereu de ma tot uit la glet, tot langa dar in scara vecina altu care face vocalize cu un bebe prin statie plus chitara lui si mai si arunca cu pietre in geam si ameninta cu reclamatii la politie, chefuri dau max unul pe an, muzica tare ascult max o melodie/seara dupa munca pana in ora 21.00.

Niste sfaturi in cazul primirii unei reclamatii de la Politie?
Unde pot gasi si eu legea actualizata pentru deranjarea linistii publice ?
Cat mai este amenda in ziua de azi si care mai sunt intervalurile orare?

PS: Nu am mai avut de-a face cu reclamatii.

Cu stima,
Cristian P.