avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal vanzare imobil dupa dezmembrare teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal vanzare imobil dupa dezmembrare teren

Buna seara,

Au fost declarate la directia fiscala 3 case pe un singur teren, impozabile diferit fiecare casa.

In urma dezlipirii terenului si obtinerii cate un numar cadastral pentru fiecare parcela de teren dezlipita cu cate o casa pe ea se doreste vanzarea ei.

S-a facut autentificarea demembrarii la notar si s-au scos noile extrase de carte funciara

Ce acte imi trebuiesc pentru obtinerea unui certificat fiscal pentru vanzarea unei case?

Trebuieste iar urmata procedura de declarare a dezlipirii la directia fiscala sau se poate scoate un certificat fiscal direct.

Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
RedLabel, utilizator

Alte discuții în legătură

Act de vanzare - cumparare cu intabulare gresita NeculceaMihaela NeculceaMihaela Buna ziua. Am cumparat un teren in 2015 pe persoana fizica prin contract de vanzare cumparare. Tot in 2015 am donat firmei pe care o detin acest teren prin ... (vezi toată discuția)
2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cumpararii unui teren NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren pentru a construi o casa si am o vaga idee ref la ce acte sa-i solicit vanzatorului: 1. cartea funciara? 2. ... (vezi toată discuția)