Adica daca ei zic ca masina mea nare valoare nu se poate face nimic pe bani oferiti de ei nu pot sa achizitionez alta masina inmatriculata
Cristina Paisa a scris:
Puteti sa suportati dvs. diferenta de cost... atfel nu prea aveti ce face. Decat in instanta, se face expertiza la cat au evaluat. E de durata si va costa mai mult.
Daca nu accept oferta asiguratorului ce se intampla eu am cerut so repar si ei miau dat dauna totala am fost lovit din spate la semafor stand pe loc eu un passat din 1997 inmatriculat asigurat si ei imi spun ca imi dau 3300 ce sa fac ajutatima va rog
sunt casatorit si am 2 copii minori unu al nevestei pe numele ei de fata si unul impreuna si-am vrut sai pun la intretinere pt deducere pe copii si nevasta ca nu lucreza si nare venit si nu miau acceptat copilul nevestei find inca pe numele ei de fata. va rog imi puteti spune dece. va multumesc aticipat
sunt casatorit si am 2 copii minori unu al nevestei pe numele ei de fata si unul impreuna si-am vrut sai pun la intretinere pt deducere pe copii si nevasta ca nu lucreza si nare venit si nu miau acceptat copilul nevestei find inca pe numele ei de fata. va rog imi puteti spune dece. va multumesc aticipat