avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna toatala masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna toatala masina

Daca nu accept oferta asiguratorului ce se intampla eu am cerut so repar si ei miau dat dauna totala am fost lovit din spate la semafor stand pe loc eu un passat din 1997 inmatriculat asigurat si ei imi spun ca imi dau 3300 ce sa fac ajutatima va rog
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:56, 15 Decembrie 2018
Puteti sa suportati dvs. diferenta de cost... atfel nu prea aveti ce face. Decat in instanta, se face expertiza la cat au evaluat. E de durata si va costa mai mult.
Adica daca ei zic ca masina mea nare valoare nu se poate face nimic pe bani oferiti de ei nu pot sa achizitionez alta masina inmatriculata

Cristina Paisa a scris:

Puteti sa suportati dvs. diferenta de cost... atfel nu prea aveti ce face. Decat in instanta, se face expertiza la cat au evaluat. E de durata si va costa mai mult.

Solicitati in scris cu confirmare de primire modul de stabilire a elementelor care au determinat incadrarea in dauna totala, adica devizul de reparatie in cazul unei eventuale reparatii si modul de stabilre a valorii autoturismului la data accidentului. Faceti o contrapropunere privind cuantumul despagubirii. In caz de nerezolvare pe cale amiabila a litigiului va trebui sa apelati la instnta de judecata.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor simonaioana72 simonaioana72 Un membru al familiei mele a neglijat reinnoirea politei rca si la un semafor a lovit bara unei masini. Cel lovit are casco si vrea reparatie completa pe ... (vezi toată discuția)
Dauna auto - decontare reparație Razvan1405 Razvan1405 Bună ziua. Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind ... (vezi toată discuția)
Despăgubire rca ADR_C ADR_C Bună ziua, O să descriu pe scurt evenimentul și cele întâmplate ulterior. Am fost accidentat destul de tare de un domn care mi-a tăiat calea; ... (vezi toată discuția)