Va multumesc pentru confirmari! Nu ma ajuta sa stiu ca viitorul a doua fetite de 5 si 6 ani sta in puterea unora de a face ce vor! Imi va fi greu, dar voi merge mai departe indiferent de piedici!
IOANA PACURARIU
Va multumesc pentru rapiditatea raspunsului!
Problema e ca nu Casa de Pensii este structura competenta ci Casa Sectoriala de Pensii a Mapn. Unitatea unde a fost incadrat sotul meu la momentul decesului, invocand art 65 din aceasta lege, refuza sa-mi inainteze acel dosar. Centrul Militar Zonal se ocupa doar de situatiile pensionarilor militari. Intrebarea mea este daca nu am sprijinul acestor unitati spre cine sa ma indrept pentru a continua demersurile? Telefonic, de la Directia Financiar Contabila a MAPN mi-a comunicat ca acel dosar trebuie trimis de unitate sau CMZ. Am fost la ambele de mai multe ori si fiecare ma trimite la celalalt!
multumesc inca o data
Buna ziua!
Sotul meu s-a sinucis la varsta de 31 de ani, moment la care era ofiter, grad capitan. Fetitele noastre in varsta 5 si 6 ani, au dreptul la pensie de urmas? Cine trebuie sa trimita dosarul la casa de pensii? Precizez ca a participat la 2 misiuni, in Irak si Afghanistan.
Va multumesc!