Salutare ,
Sunt nou pe acest site ,si am observat ca aici se gasesc solutii la majoritatea problemelor ,oricare ar fi natura lor.
Eu ma confunt cu o problema,despre care am observat ca a mai fost intalnita si in alte cazuri.
Ieri de dimineata , ma trezesc cu doi tipi bine imbracati ,care se uitau prin gard la numarul masinii mele ,ma duc la poarta politicos si intreb ce s-a intamplat.
Unu dintre ma intreaba daca eu sunt proprietarul acelui autovehicol, raspund ca da .
Avea cateva hartii cu care dovedea , ca am fost pozat de camerele pentru verificare rovignetei care sunt amplasate in zona Podului Maracineni (Buzau ) in ambele cazuri in luna noienbrie a anului trecut .
Nu aveam de ce sa neg ca am trecut la aceea data pe acolo.
Problema este urmatoarea , si de aceea am apelat la ajutorul vostru.
Rovigneta a fost cumparata in martie 2010 pe 1 an de zile , dar a fost cumparata pe numarul vechi al masinii dar pe numele meu , inainte sa i-l schimb .
Eu acum nu mai am nici bonul fiscal cu care pot sa dovedesc ca am avut rovigneta cumparata , iar atunci nu era rovigneta electronica, iti dadea doar bonul si dovada pe care o lipeai pe parbriz.
Cum ma pot justifica ca am avut rovigneta valabila si mai ales unde ?
Unde pot sa apelez ca sa-mi dea dovada ca aveam rovigneta valabila?