Salutare ,
Sunt nou pe acest site ,si am observat ca aici se gasesc solutii la majoritatea problemelor ,oricare ar fi natura lor.
Eu ma confunt cu o problema,despre care am observat ca a mai fost intalnita si in alte cazuri.
Ieri de dimineata , ma trezesc cu doi tipi bine imbracati ,care se uitau prin gard la numarul masinii mele ,ma duc la poarta politicos si intreb ce s-a intamplat.
Unu dintre ma intreaba daca eu sunt proprietarul acelui autovehicol, raspund ca da .
Avea cateva hartii cu care dovedea , ca am fost pozat de camerele pentru verificare rovignetei care sunt amplasate in zona Podului Maracineni (Buzau ) in ambele cazuri in luna noienbrie a anului trecut .
Nu aveam de ce sa neg ca am trecut la aceea data pe acolo.
Problema este urmatoarea , si de aceea am apelat la ajutorul vostru.
Rovigneta a fost cumparata in martie 2010 pe 1 an de zile , dar a fost cumparata pe numarul vechi al masinii dar pe numele meu , inainte sa i-l schimb .
Eu acum nu mai am nici bonul fiscal cu care pot sa dovedesc ca am avut rovigneta cumparata , iar atunci nu era rovigneta electronica, iti dadea doar bonul si dovada pe care o lipeai pe parbriz.
Cum ma pot justifica ca am avut rovigneta valabila si mai ales unde ?
Unde pot sa apelez ca sa-mi dea dovada ca aveam rovigneta valabila?
Daca faceti apel la rovinieta pe nr vechi al masinii inainte de a-i schimba nr de inmatriculare si ati fost pozat dupa ce ati scimbat nr atunci au dreptate baietii imbracati frumos deoarece trebuia sa faceti notificare pentru modificarea necesara in baza de date. Daca doriti sa obtineti o atestare ca aveati platita rovinieta va trebui sa mergeti la punctul de unde ati cumparat-o si sa caute in arhiva lor acea chitanta.