avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovigneta clonata (falsa)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovigneta clonata (falsa)

Pe 24.12.2009 am achizitionat o rovigneta dintr-un Petrom, pana aici toate bune si frumoase... Astazi am primit amenda pentru ca in aprilie 2010 am fost inregistrat circuland fara rovigneta.
Am trimis mail la CNADNR si am fost informat ca rovigneta din parbrizul meu este FALSA, seria corespunzatoare rovignetei mele a fost repartizata la un OMV din Bucuresti de unde a si fost achizitionata in aceeasi zi cu ce care eu am achizitionat-o din Municipiul Husi ( Vaslui ).
Nu mai am nici chitanta si nici cealalta parte a rovignetei ce ramane lipita pe tipla.
Ce pot face sa demonstrez ca am achizitionat acea rovigneta si ca nu am niciun amestec in treaba cu falsificatul...
Contestatia unde o pot depune ??
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Imhot3p , utilizator 14:20, 19 Aprilie 2011
Fara chitanta si fara matca slabe sperante sa puteti dovedi ca ati cumparat o rovinieta valabila. Contestatia o puteti depune la parchetul de pe raza localitatii de resedinta de unde ati achizitionat rovinieta.
Adrian.Tudor a scris:

Contestatia o puteti depune la parchetul de pe raza localitatii de resedinta de unde ati achizitionat rovinieta.

Contestatia nu se depune la parchetul de pe raza localitatii unde a fost constatata infractiunea ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ptr lipsa bonului fiscal de la rovinieta mac23 mac23 Am achizitionat rovinieta la 30 dec pe un an de zile.Am pus bonul si ecusonul langa talon si mi-am vazut linistit de drum.Doar ca azi cand m-a oprit politia si ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta AvadaniG AvadaniG Astazi 28.12.2010 am primit o scrisoare prin care am fost anuntat ca am primit o amenda contraventionala pentru ca pe data de 14.10.2010 am circulat pe DN2 km ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta valisox valisox pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)