pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am cumparat o rovinieta valabila 1 an. pe chitanta sunt este trecut seria masinii. deasemenea este trecut numarul de inmatriculare si numele fostului proprietar. la cateva zile am schimbat certificatul de inmatriculare si numarul masinii. la 6 luni dupa :O am primit o amenda cum ca nu as avea rovinieta. amenda a venit prin posta, fiind surprins chipurile fara rovinieta de noile camere de pe DN7. pot face contestatie? oare daca schimb numarul masinii de 10 ori intr`un an trebuie sa cumpar 10 roviniete? #-odin cate stiu rovinieta este pentru masina si nu pt numarul de inmatriculare. am toate actele: contract vanzare-cumparare, copie certificat vechi, inclusiv chitanta rovinietei care este din aceeasi zi cu contractul de vanzare-cumparare. va multumesc
Sunt si eu in aceeasi situatie ca Valisox! Rugaminte mea era daca poate posta cineva un model de contestatie pentru situatia asta! E prima data cand patesc asa ceva si nu stiu cum sa formulez aceasta contestatie! Multumesc mult!
Subsemnata, ………….., domiciliata in ………., formuleaza urmatoarea:
CONTESTATIE
impotriva amenzii aplicate petentei prin procesul verbal de contraventie seria … nr. … incheiat de …. la data de …, pentru suma de …. Ron, comunicata la data de ……,
Motivele contestatiei:
In fapt, la data de …, ora …, agentul constatator …. a incheiat procesul verbal nr. …/…. prin care atesta faptul ca autoturismul marca … inmatriculat cu nr. ..– .. – …, proprietatea subsemnatei a fost înregistrat ca circulând pe drumul …… fara a avea rovigneta.
Avand in vedere faptul ca la data respectiva autoturismul sus mentionat se afla …….., va rugam sa admiteti contestatia asa cum a fost formulata.
Dovada motivelor o facem cu actele …. existente in dosar.
Depun contestatia si actele doveditoare in 2 (doua) exemplare spre a fi comunicate si reclamantei odata cu citatia.
Nume si prenume Data
Semnatura
Domnului Presedinte al ……………………..
asta e modelul care l-am folosit eu, sper sa iti fie de folos
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amenda rovinieta
Adrian_P
Buna seara.
Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta
AvadaniG
Astazi 28.12.2010 am primit o scrisoare prin care am fost anuntat ca am primit o amenda contraventionala pentru ca pe data de 14.10.2010 am circulat pe DN2 km ... (vezi toată discuția)