avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate shawnek_84

Activitate shawnek_84

Buna ziua!! am si eu o intrebare...as dori sa vad o garsoniera si am inteles ca vanzatorul, conf noului cod civil trebuie sa plateasca la notariat, 2% din valoarea imobilului.Este adevarat? Mentionez ca, cumparatorul doreste sa mi dea acum o mica parte din suma, si in decurs de 1 luna diferenta.Am zis ssa mergem la notar sa facem un precontract, cum ca mi-a dat 15000 lei si pana pe 15 sept restul pana la 80000.Cum ar trebui sa fac si ce este mai bine??
Multumesc!!
Răspuns la discuția vecin pisalog... ajutor
br_nicku ms mult...exact asta e problema, cred k s-a obisnuit k la cel mai mic zgomot sa sune politia...ieri, mi s-a ars o siguranta si nu mi mai mergeau prizele, am chemat pe cineva si in timp ce imi repara acolo au inceput sa bubuie in pereti k e zgomot..pe la ora 15....si pt ceilalti mentionez k nu am ce galagie sa fac pt k suntem la munk de la 8-18, 19.....el se deranjeaza de la un tv cik el cu volum tare, dar cat de surd sa fi sa- l dai tare intr o garsoniera.....si pe alte chestii deastea minore.
pai...tocmai k nu e vorba de pensii aici. ca nu sunt in varsta, au vreo 35-40 ani...am la etaj cu mine pers in varsta si ele au zis k nu le-am deranjat niciodata si el de la 8 bubuie in pereti intr una...
pai tocmai..din cauza ca locuim intr un imobil ar trebui sa se conformeze, si daca vroiau liniste sa fi stat la casa. Acum nu va inchipuiti ca e cine stie ce galagie, k suntem cu capul pe umeri dar e mult prea absurd...si inchipuiti-va, cat de tare poti vorbi sau da volumul tv ului intr o garsoniera???
Buna ziua!!! probabil k multi se confrunta cu astfel de probleme dar nu stiu cum sa rezolv probleme.De 6 luni m am mutat cu prietenul meu si aici exista un vecin cu care avea intotdeauna probleme.Vecinul sta la etajul 8, noi la 7 insa...probabil are auzul atat de fin k intotdeauna bubuie in petete..de ex, ma uscam la par pe la ora 22, a inceput sa mi bata in perete, daca e tv mai tare, nu exagerat, doar asa sa se auda incepe si bubuie ca il deranjeaza, bubuie si daca aude scartaind patul:D.....am inteles k au mai avut pb de genul, prietenul meu avand 2 procese cu pol comunitara din cauza vecinului...k l-a deranjat k a bagat aspiratorul la o ora mai tarzie( cum munca nu ti permite alt interval, cand a terminat de montat aerul conditionat a bagat aspiratorul k nu se putea sta si vecinul gata a si sunat politia). Nu stiu cum se poate rezolva asta....dar devine insuportabil ca cineva de la etajul 8 sa ajunga sa ti zica k dupa ora 22:30 sa nu mai tragi nici macar apa la baie k se aude la el...Ajutati ma va rog, spuneti mi cum pot scapa de asta!! shawnek_84@yaho.com este mailul meu daca vreti sa imi raspundeti mai pe larg.Va multumesc!!:(