Buna ziua, am o intrebare in ceea ce priveste conditiile in care se poate face o plangere penala de calomnie/defaimare. Astazi am avut neplacerea de a ma trezi la usa cu Politia de Proximitate, vecina de la parter a facut o plangere penala spunand ca: topai si fac saluturi prin casa, astfel ea nu se poate odihni, ca i-a aparut o pata pe tavan chipurile de la tevile din ap meu si cele mai grave acuzatii: cum ca in ap meu au loc trafic de droguri/prostitutie/isi desfasoara activitatea un srl(cel mai probabil un salon de masaj). Am ramas masca la asemeanea acuzatii, stiam ca vecina are niste pb mentale dar nu am crezut k se va ajunge la asa ceva. Si-a justificat acuzatiile spunand ca mereu vin la mn 2-3 barbati si o fata.(acestia find prietenii mei care ma viziteaza km o data pe sapt). Barbatii mereu knd pleak d la mn au fete radioase iar fata merge mereu in fata, ceea ce arata ca ea este capul, ii conduce pe ei. Imi pun urmatoarea intrebare... oare prietenii mei vin la mn k sa plangem impreuna? nu e oare normal sa aiba zambetul pe buze? oare nu e normal k unei fete sa i se permita sa mearga in fata in cond in care este acompaniata de niste baieti galanti? Este incredibil ceea ce a putut sa declare aceasta femeie si vreau neaparat sa ii fac o plangere penala pt calomnie. As vrea sa stiu in ce cond pot face aceasta plangere si daca am nevoie de un avocat pt asta. Multumesc anticipat!