avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate ruxxy89

Activitate ruxxy89

Răspuns la discuția Plangere penala pt calomnie
Va multumesc pt raspunsul dvs.
Răspuns la discuția Plangere penala pt calomnie
De la Politia de Proximitate au venit, insa pe hartia pe care dna politist mi-a aratat-o scria "Plangere Penala".
Buna ziua, am o intrebare in ceea ce priveste conditiile in care se poate face o plangere penala de calomnie/defaimare. Astazi am avut neplacerea de a ma trezi la usa cu Politia de Proximitate, vecina de la parter a facut o plangere penala spunand ca: topai si fac saluturi prin casa, astfel ea nu se poate odihni, ca i-a aparut o pata pe tavan chipurile de la tevile din ap meu si cele mai grave acuzatii: cum ca in ap meu au loc trafic de droguri/prostitutie/isi desfasoara activitatea un srl(cel mai probabil un salon de masaj). Am ramas masca la asemeanea acuzatii, stiam ca vecina are niste pb mentale dar nu am crezut k se va ajunge la asa ceva. Si-a justificat acuzatiile spunand ca mereu vin la mn 2-3 barbati si o fata.(acestia find prietenii mei care ma viziteaza km o data pe sapt). Barbatii mereu knd pleak d la mn au fete radioase iar fata merge mereu in fata, ceea ce arata ca ea este capul, ii conduce pe ei. Imi pun urmatoarea intrebare... oare prietenii mei vin la mn k sa plangem impreuna? nu e oare normal sa aiba zambetul pe buze? oare nu e normal k unei fete sa i se permita sa mearga in fata in cond in care este acompaniata de niste baieti galanti? Este incredibil ceea ce a putut sa declare aceasta femeie si vreau neaparat sa ii fac o plangere penala pt calomnie. As vrea sa stiu in ce cond pot face aceasta plangere si daca am nevoie de un avocat pt asta. Multumesc anticipat!