avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate claudius_82

Activitate claudius_82

povestea incepe in iunie2010,cind am fost oprit la un filtru de politie.am suflat in etilotest,a reiesit ca am o imbibatie de 0,67 ,am fost frumusel la recoltare si in urma rezultatelor de la iml s-a dovedit ca aveam1.3(prima proba)si 1,25(a doua proba).prin noiembrie am fost citat la parchet pt prezentarea materialului, am semnat ca sunt de-acord si nu mai doresc saadaug alte probe.la citeva zile am fost "sfatuit"sa fac totusi si o cerere de recalculare retroactiva a alcoolemiei"ca poate va conta in instanta"am facut-o si de-atunci(noiembrie)tot astept un rasp.inter timp m-am resemnat si am concluzionat ca trebuie sa -mi angajez un avocat ca sa miste dosarul din parchet,macar sa nu mai pierd timpul.acum,ieri aflu ca puteam obtine acea rezolutie de la procuror care imi da dreptul sa conduc pina la darea sentintei.am ramas trasnit ,pentru ca astfelputeam evita recenta mea concediere(motivata de faptul ca nu sunt compatibil cu fisa postului ag vinzari)reamintesc ca sunt intretinator de familie,nu am antecedente de nici un fel lucruri pe care le-am si mentionat si la dosar.as vre sa stiu mai multe despre acea rezolutie.ex:pot obtine dreptul de a conduce pina la proces?va multumesc