avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate zambaret

Activitate zambaret

nu ma poate ajuta nimeni ??
Buna ziua!

Ma aflu intr-o situatie putin cam delicata... Sotia a semnat drept coplatitor, un contract pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca, credit pe 25 ani .

Dupa 1 an de zile, asa cum am avut intelegerea (verbala) cu titularul contractului i-am rugat sa o scoata din acest credit si sa aduca un alt coplatitor, dar acum refuza sa mai raspunda la telefon si au zis ca o vor scoate cand vor vrea ei...

Problema se pune in felul urmator : In momentul in care s-a semnat contractul de catre titular, la dosarul de la banca se aflau toate documentele , printre care si adeverinta de venit. Doar ca titularului i se dadusera instiintare de trimitere in somaj, dar nu a avizat banca si nici pe sotia mea, si a semnat oricum contractul , dand o declaratie pe propria raspundere falsa,as putea spune.

Va rog sa ma indrumati, daca stiti cum pot proceda, daca il pot chema in instanta pentru anularea "relativa" a contractului, adica sa o scoata doar pe sotie . Ar apartine de drept comercial sau civil ?

Va multumesc mult!!!!
Acum 1 an am avut un accident de masina . Masina nu era a mea ci a unei persoane. In urma accidentului masina nu mai era buna de nimic si nici Casco nu avea. Ca urmare a trebuit sa il despagubesc pe proprietar. Ne-am inteles sa ii dau o suma de bani. Dupa indelungi probleme si batai am reusit sa ii dau banii. Acum, dupa un an si ceva iarasi pretinde ca mai am sa ii dau bani. Eu nu mai am de unde sa ii dau . Astfel, cand m-am intalnit cu ei eu eram cu un motoscuter primit cadou pe care nu am acte si mi l-au luat. M-au dat jos de pe el si au plecat cu el dupa care m-au luat cu forta in masina proprietarul masinii care am avariat-o acum un an, impreuna cu inca 2 persoane de gen masculin si mi-au zis ca ma duc la padure unde ma vor bate, isi vor face nevoile pe mine si ma vor pune sa le ating organele genitale si multe altele, + o bataie administrata zdravan dar fara semne. Mentionez ca persoanele in cauza sunt cu " coada " , au mai facut puscarie si au si dosare penale,cred, in derulare. Sunt genul de golani care nu dau 2 bani pe libertate. Sunt cam speriat. Va rog frumos sa imi dati un sfat si sa stiu ce e de facut !!!!!!! Va multumesc anticipat!!