Acum 1 an am avut un accident de masina . Masina nu era a mea ci a unei persoane. In urma accidentului masina nu mai era buna de nimic si nici Casco nu avea. Ca urmare a trebuit sa il despagubesc pe proprietar. Ne-am inteles sa ii dau o suma de bani. Dupa indelungi probleme si batai am reusit sa ii dau banii. Acum, dupa un an si ceva iarasi pretinde ca mai am sa ii dau bani. Eu nu mai am de unde sa ii dau . Astfel, cand m-am intalnit cu ei eu eram cu un motoscuter primit cadou pe care nu am acte si mi l-au luat. M-au dat jos de pe el si au plecat cu el dupa care m-au luat cu forta in masina proprietarul masinii care am avariat-o acum un an, impreuna cu inca 2 persoane de gen masculin si mi-au zis ca ma duc la padure unde ma vor bate, isi vor face nevoile pe mine si ma vor pune sa le ating organele genitale si multe altele, + o bataie administrata zdravan dar fara semne. Mentionez ca persoanele in cauza sunt cu " coada " , au mai facut puscarie si au si dosare penale,cred, in derulare. Sunt genul de golani care nu dau 2 bani pe libertate. Sunt cam speriat. Va rog frumos sa imi dati un sfat si sa stiu ce e de facut !!!!!!! Va multumesc anticipat!!
Daca nu ai fost la politie inseamna ca ii ceva la mijloc si nu ai spus tot,de ce nu mergi la un avocat,cu ce te santajeaza baietii???, sunt recidivisti,au coada,sunt cercetati si tu stai ca un miel,ai fost la o fapta cu ei??,nu au ce sa/ti faca,fricosule,daca ii bagi la bulau, pe cand libereaza sunt miei,daca te stii cu musca pe caciula eu zic sa stai cuminte,ca te trag baieti dupa ei la parnaie si te fac fetita