in urma unui partaj mi se cuvine jumatate din pretul casei .Sentinta e data ca fostul meu sot sa-mi restituiasca acesti bani .Procesul sa terminat acum un an si jumatate si el deabea mia dat doar jumatate din suma cuvenita si acestia in 4 rate cind espertu iizice de bani el raspunde ca nu are e posibil ?ce trebuie sa fac acum spune ca pina la toamna numi mai da nimic e posibil sa dureze asa de mult sami pot recupera bani si mai mult de atit nuprimest toti bani .El spune ca in sentinta nu e scris termenul de restituire bani ce trebuie sa fac .Va multumesc
platesc pensie alimentara pentru copilul meu ;in octombrie 2010a inplinit 18 ani ,din octombrie si pina acum iam trimis bani prin posta lui fara sa stie tatal sau acum a deschis actiune pentru majorarea pensiei . eu nu lucrez sint casatorita in italia cu un ceta tean italian avem inpreuna un copil de 1 an si 8 luni .Vreau sa stiu ce pensie pot sa dau pentru ca eu sunt intretinuta de sotul meu .Precizez ca copilul cel mare in 2012 termina liceul va multumesc.[]