As dori sa stiu cum pot sa mai beneficiez de garantie pentru un produs daca firma respectiva nu mai exista pe piata din Romania?
In iulie 2013 am cumparat o masina de tuns iarba de la un magazin de bricolaj care in acest moment nu mai exista la noi in tara. Masina de tuns iarba este marca proprie a magazinului, pe garantie ca si service este trecut magazinul de unde am cumparat-o, ei nu mai au nici site, nici un nr. de tel. unde sa sun, desi eu mai am garantie pana in iulie 2015.
multumesc foarte mult pentru raspunsuri, din cate am citit cred ca m-as incadra la punctul t, insa nici cei de la la Direcţia Generală de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului nu au stiut ce sa-mi raspunda, mi-au recomandat sa fac o scrisoare deschisa catre minister sa primesc un raspuns oficial. Sper sa reusesc sa depun scrisoarea cat mai repede sa pot avea un raspuns cat mai clar din partea lor
Buna ziua,
Am o nelamurire pe care as dori sa o impartasesc pe forum poate cineva imi va da un raspuns corect si concludent.
Sotia mea este insarcinata urmand sa nasca in jur de 17 iunie 2011, ea nu ar dori sa intre in concediu de crestere si ingrijire al copilului, prefera sa ramana acasa doar cele 126 de zile care oricum sunt cam obligatorii pentru femeia care naste, de aceea as dori eu sa intru in concediu de crestere si ingrijire al copilului, insa nu am 12 luni lucrate pana la data nasterii probabile a copilului. Pentru lamuriri vin in continuare cu explicarea situatiei mele:
a) eu am fost student masterand cu frecventa la zi din 2008-2010, in iunie am terminat masteraul prin sustinerea lucrarii de dizertatie.
b) in perioada iunie-iulie 2010 am participat la concurul national de titularizare, in urma concursului am primit un post de profesor suplinitor, contractul de munca este pe o periada determinata de 1 an si anume de la 1 septembrie 2010 pana la 31 august 2011.
Intrebarea mea este daca eu personal pot intra in concediu de crestere si ingrijire al copilului.