avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Garantie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Garantie

Buna ziua,

As dori sa stiu cum pot sa mai beneficiez de garantie pentru un produs daca firma respectiva nu mai exista pe piata din Romania?

In iulie 2013 am cumparat o masina de tuns iarba de la un magazin de bricolaj care in acest moment nu mai exista la noi in tara. Masina de tuns iarba este marca proprie a magazinului, pe garantie ca si service este trecut magazinul de unde am cumparat-o, ei nu mai au nici site, nici un nr. de tel. unde sa sun, desi eu mai am garantie pana in iulie 2015.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Toate cele bune,
Ciprian
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 19:24, 14 Octombrie 2014
Din pacate nu aveti unde, singura posibilitate este sa va adresati protectiei consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produs cumpărat din magazin 20Elena 20Elena Buna seara! Am dorit sa cumpar un esspresor din magazinul Flanco. Angajata magazinului mi-a arătat un model, eu am spus că doresc unul care sa meargă și cu ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat pro_Narcis pro_Narcis Buna ziua. Am cumparat un motoferastrau de la PRAKTIKER iar la prima utilizare am obs ca motorul nu are puterea necesara pentru a taia lemnele. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului Dragii mei , Am o problema. Am cumparat de la tvproducts (teleshoping-ul) din Cocor eat III o canapea minune 5 in 1. Din aceea care se face si pat si ii fac ... (vezi toată discuția)