Buna ziua
Eu stau la etajul 3 din trei,iar sub mine la etajul 2 sta o femeie dusa cu capul.De 4-5 ani de cand s-a mutat,zice ca o radiez,ca ii torn diferite substante prin pereti,prin tavan.Mama ei a murit acum cateva luni,iar ea zice ca eu am omorat-o,ca i-am bagat un cip in cap si deaceea a murit.A facut nenumarate plangeri la Politie,unde am fost chemat si eu de multe ori sa dau declaratie la fiecare plangere a ei.Sincer m-am saturat de atatea declaratii,cred ca si domnii Politisti s-au saturat de cazul nostru.
As vrea sa stiu daca o pot da in judecata,sa-i cer daune morale si poate asa se potoleste si ea.
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns,dar m-ar interesa ce ar trebui sa-mi trimita mama si ce ar trebui sa scrie pentru a deveni eu proprietar deplin sa pot vinde "curat",fara uzufruct.
Buna ziua,
Am si eu o problema.Am o garsoniera si vreau sa o vand,dar in contract eu sunt proprietarul nudului imobil,iar mama are dreptul de uzufruct viager.Ea este plecata din tara si vrea sa imi trimita o procura ceva sa pot vinde eu dar nu stim cum trebuie sa fie formulata pentru a nu avea probleme la vanzare.
Multumesc anticipat.