avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate Mays

Activitate Mays

Aici nu incape vorba de permis, sunt obligati sa faca asta daca nu ii puteti actiona si pe ei in judecata, este vorba de un drept al dvs. il putem numi si "drept de autor", nu mai stati si trimiteti-le celor de la host aceasta cerere/obligatie. Apropo cat i-ati cerut pe site de nu-si permite sa-l plateasca ? .

M-am aflat intr-o situatie asemanatoare, cu un site ce mi-a fost copiat in detaliu, cel in cauza a refuzat sa stearga/modifice, dar am rezolvat cu cei de la host rapid.
Faceti in felul urmator, daca dvs. sustineti ca sunteti cel care a realizat site-ul, si puteti demonstra asta sau aveti un copyright acolo, cat si ca nu are vreun act prin v-a platit pe munca prestata, timiteti o cerere de suspendare a contului de hosting, catre cei care ii furnizeaza serviciile de gazduire, ei sunt obligati ca, in astfel de cazuri sa suspende/stearga acel cont fara sa ii dea explicatii utilizatorului, si in acest fel sunteti complet acoperit.

Va dau exemplu scripturile web pe care multi le folosesc fara licienta, iar cand detinatorii de drept realizeaza acest lucru, prima data se adreseaza utilizatorului sa stearga/cumpere aceea licienta, iar daca nu gasesc intelegere apeleaza la furnizorul de gazduire, mai sunt cazuri in care chiar dupa suspendare pe baza probelor acestia actioneaza utilizatorul in instanta, cerand daune pentru folosirea ilegala a scripturilor respective.