avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate perla56

Activitate perla56

offffffffffffffff!Macar ma mai alin si eu discutand despre necazul meu . Sunt constienta ca nu voi rezolva nimic , dar incerc poate voi gasi vreu"iepure"si-l voi obliga sa sara de undeva .:D.
Cine mai stie ?! Pate , poate ...
Am vazut si la tv multe emisiuni pe programul ID despre cazuri din astea , dar in America poti sa dai in judecata si o pisica , pe cand la noi...............
am gresit si suport consecintele , dar nu vreau ca el sa rada de mine si de altele ca mine.Daca ati vorbi cu el sunt sigura ca ati crede fiecare cuvintel pe care-l spune . Are un dar special :D
Am gandit ca poate eu sunt paranoica si am vrut sa fiu si eu in rand cu lumea.:D
Macar o sa fac o reclamatie in orasul meu si o sa dovedesc cu cateva facturi cum ca i-am trimis bani . Am si adresa lui si data nasterii pt ca pt a-mi castiga increderea ca sa nu piarda sursa de venit de la mine mi-a spus aproape tot despre el , numai ca in acelasi timp mai excroca si pe altele . Cand venea la mine statea doar cel mult 2 zile pt ca el facea naveta intre femei . Lua bani de la mine si mergea la altele in vizita . Ba eu ii dadeam si de mancare , tigari si tot ce-mi spunea ca nu are , adica el nu avea nimic , doar se lauda ca are o afacere si ca inca nu merge si cand o sa ia banii o sa mi-i dea inapoi .
Eu sunt suparata si nervoasa pt ca am crescut cu mari greutati o fetita pe care-am infiat-o din ziua de cand s-a nascut si sunt pensionata pe caz de boala din 1992 si acum fetita mea a terminat cu 10 la SNSPA -STUDII EUROPENE ,sI PANA SI-A GASIT SI EA UN SERVICIU MAI BUN IN BUCURESTI a cam dus-o in lipsuri. In loc s-o ajut pe ea am ajutat un om de nimic.
MULTUMESC , O SA INCERC SA O CONTACTEZ PE D-NA DIN ITALIA , DESI CRED CA E CAM GREU . Eu m-am gandit sa dau o stire la posturile tv cu o poza de-a lui , macar sa nu-l mai contacteze nimeni sau o stire in ziarele locale din orasul in care traieste.

In august 2011 am cunoscut un barbat pe un site de pe nett care a reusit pana in ianuarie 2012 sa ma faca sa-i dau si sa-i trimit circa 3500 lei si sa-i dau alte bunuri in valoare de circa 2000lei promitandu-mi ca ma ia de sotie si ca ma iubeste pt toata viata.Eu i-am trimis bani prin posta , westernunion si transfer in banca , dar i-am spus ca sunt sub forma de imprumut si el mi-a promis ca mi-i da inapoi, dar de atunci si pana luna trecuta m-a dus doar cu vorba si acum nu-mi mai raspunde nici la telefon.
Stiu ca nu sunt singura femeie pe care a tapat-o de bani , ba chiar am vorbit cu una dintre ele careia , bineinteles ca i-a promis acelasi lucru ca o ia de sotie.Am mai vorbit si cu alte femei caraora le-a promis la toate ca le ia de sotie numai ca sa capete bani de la ele.
Este inscris pe toate site-urile de matrimoniale si pare tare sincer cand vorbesti cu el , dar la el totul este numai pt a capata bani . Ce pot face ca sa-mi dea banii inapoi sau macar sa fie pedepsit pt faptele lui si sa nu mai pacaleasca si alte femei?
MULTUMESC