In august 2011 am cunoscut un barbat pe un site de pe nett care a reusit pana in ianuarie 2012 sa ma faca sa-i dau si sa-i trimit circa 3500 lei si sa-i dau alte bunuri in valoare de circa 2000lei promitandu-mi ca ma ia de sotie si ca ma iubeste pt toata viata.Eu i-am trimis bani prin posta , westernunion si transfer in banca , dar i-am spus ca sunt sub forma de imprumut si el mi-a promis ca mi-i da inapoi, dar de atunci si pana luna trecuta m-a dus doar cu vorba si acum nu-mi mai raspunde nici la telefon.
Stiu ca nu sunt singura femeie pe care a tapat-o de bani , ba chiar am vorbit cu una dintre ele careia , bineinteles ca i-a promis acelasi lucru ca o ia de sotie.Am mai vorbit si cu alte femei caraora le-a promis la toate ca le ia de sotie numai ca sa capete bani de la ele.
Este inscris pe toate site-urile de matrimoniale si pare tare sincer cand vorbesti cu el , dar la el totul este numai pt a capata bani . Ce pot face ca sa-mi dea banii inapoi sau macar sa fie pedepsit pt faptele lui si sa nu mai pacaleasca si alte femei?
MULTUMESC
Ce puteti face este sa mergeti la politie si sa depuneti o plangere impotriva individului. Va trebui sa faceti dovada faptelor . Daca plangerea va fi admisa, urmeaza sa se faca cercetari si sa se constate daca sunt indeplinite conditiile unei inselaciuni . Spuneti ca i-ati dat banii sub forma de imprumut, in mod normal , cand dati un imprumut trebuie sa aveti un inscris constatator ,pentru a proba imprumutul, si in caz de nerestituire instanta civila este cea unde trebuie sa va indreptati impotriva imprumutatului.
Tinand cont insa ca omul despre care povestiti obtine foloase injuste pe aceste cai, ar putea fi incadrat la inselaciune. Iar asta mai ales pentru ca si-a facut un mod de existenta prin asemenea mijloace. Ar fi bine daca s-ar depune mai multe plangeri, de catre mai multe victime .
MULTUMESC , O SA INCERC SA O CONTACTEZ PE D-NA DIN ITALIA , DESI CRED CA E CAM GREU . Eu m-am gandit sa dau o stire la posturile tv cu o poza de-a lui , macar sa nu-l mai contacteze nimeni sau o stire in ziarele locale din orasul in care traieste.
Mi se pare o idee buna .Chiar o indatorire civia , as zice, pentru poate multe doamne vor cadea in aceasta plasa .
Totusi, exista legislatie care interzice folosirea imaginii unei persoane fara acordul acesteia .
Din acest punct de vedere, ar exista o problema ...
Macar o sa fac o reclamatie in orasul meu si o sa dovedesc cu cateva facturi cum ca i-am trimis bani . Am si adresa lui si data nasterii pt ca pt a-mi castiga increderea ca sa nu piarda sursa de venit de la mine mi-a spus aproape tot despre el , numai ca in acelasi timp mai excroca si pe altele . Cand venea la mine statea doar cel mult 2 zile pt ca el facea naveta intre femei . Lua bani de la mine si mergea la altele in vizita . Ba eu ii dadeam si de mancare , tigari si tot ce-mi spunea ca nu are , adica el nu avea nimic , doar se lauda ca are o afacere si ca inca nu merge si cand o sa ia banii o sa mi-i dea inapoi .
Eu sunt suparata si nervoasa pt ca am crescut cu mari greutati o fetita pe care-am infiat-o din ziua de cand s-a nascut si sunt pensionata pe caz de boala din 1992 si acum fetita mea a terminat cu 10 la SNSPA -STUDII EUROPENE ,sI PANA SI-A GASIT SI EA UN SERVICIU MAI BUN IN BUCURESTI a cam dus-o in lipsuri. In loc s-o ajut pe ea am ajutat un om de nimic.
Imprumut
stefan1209
Buna. O intrabare as avea daca cineva poate ajuta...eram intr-o situatie grava financiara, si am apelat la \"serviciul\" imprumuturi rapide,pe net,sunand la ... (vezi toată discuția)