avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut

Buna. O intrabare as avea daca cineva poate ajuta...eram intr-o situatie grava financiara, si am apelat la "serviciul" imprumuturi rapide,pe net,sunand la niste nr de tel din diferite anunturi de imprumut.Am postat si io un anunt ca am nevoie de imprumut,si intr-o zi m-a sunat o doamna(cica din bucuresti era) ca da,el e intermediara si se ocupa de asta,rezolva ea situatia,o sa primesc repede banii. Dar prima data trebuia sa-i trimit pe un cont bancar 400 de lei ca garantie,ca sa-mi trimite ea contractul si de astea. Si tot mi-a promis ca vor primi banii, ca s-a facut viramentul,ca primesc inapoi si banii ce am dat garantie,ca contractul a fost trimis,si tot asa. Normal ca nu am primit nimic,nici contract,si nici bani...si l-am avertizat ca merg la un avocat,depun plangere la politie,credeam ca daca va fi amenintata,o sa-mi dee inapoi macar banii initiali. Tot am vorbit cu ea la telefon,prin mesaje,si pana la urma mi-a trimis un mesaj ca ea se va sinucide din cauza mea,ca il santajez,si ca mi-a trimis toti banii. In plus,dupa asta tot mi-a raspuns la mesaje(la telefon niciodata!),dar zicea ca e sotul ei,adica sotul ei imi scrie mesaje,si ca voi fi dat in judecata pt ca din cauza mea a murit doamna respectiva,l-am acuzat nedrept,l-am amenintat,l-am speriat,si de asta s-a sinucis. Deci e clar ca totul era teapa,dar vreau sa intreb acuma daca pot face ceva? Pot sa depun plangere la politie,merita?Nu tocmai de aia sa-mi primesc banii inapoi,dar am fost pacalit,distrus complet la un moment dat,ca aveam nevoie de bani,m-a mintit in continuu,sunt acuzat din nu stiu ce motive...deci nu pot sa las asa. Ii stiu nr de tel,numele,si IBAN-ul de la contul bancar unde am trimis banii,plus am si chitanta si toate mesajele. Pot sa fac ceva?Pot sa-l prind? Daca cineva poate sa-mi raspunda,sau daca a fost in situatia asta...multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefan1209 , utilizator 13:52, 28 Septembrie 2010
Formulati plangere penala la politie pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
avocat Cristina Popescu
cred ca sunt destule elemente sa poata fi prins/a. faceti plangere
avocat Cristina Popescu a scris:

Formulati plangere penala la politie pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
avocat Cristina Popescu

Doamna Cristina, puteti sa-mi ziceti exact unde trebuie sa merg? la politie dar la ce sectie,sau in care parte? si dupa ce fac plangere trebuie sa merg la unavocat, sau cum se procedeaza? si cam cat poate dura procesul? multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de inselatorie SmeianuD SmeianuD Buna seara, In cursul saptamanii anterioare am incheiat o tranzactie cu o doamna pe internet. Am cazut de comun acord sa-i vand telefonul meu contra ... (vezi toată discuția)
Hartuirea pe internet Catalina03 Catalina03 Buna ziua! As vrea sa prezint o problema destul de delicata pentru mine. Lucrez in domeniul videochat-ului. Problemele au inceput sa apara cand unul din ... (vezi toată discuția)
Țeapă quickmobile alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Am făcut nefericita alegere de a cumpăra de la Quickmobile. Mi-am luat un telefon Asus Zoom ZX551ML 128gb și în jumătate de an mi-au ... (vezi toată discuția)