avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost manipulata si inselata de o persoana pt a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost manipulata si inselata de o persoana pt a obtine de la mine bani si foloase materiale

In august 2011 am cunoscut un barbat pe un site de pe nett care a reusit pana in ianuarie 2012 sa ma faca sa-i dau si sa-i trimit circa 3500 lei si sa-i dau alte bunuri in valoare de circa 2000lei promitandu-mi ca ma ia de sotie si ca ma iubeste pt toata viata.Eu i-am trimis bani prin posta , westernunion si transfer in banca , dar i-am spus ca sunt sub forma de imprumut si el mi-a promis ca mi-i da inapoi, dar de atunci si pana luna trecuta m-a dus doar cu vorba si acum nu-mi mai raspunde nici la telefon.
Stiu ca nu sunt singura femeie pe care a tapat-o de bani , ba chiar am vorbit cu una dintre ele careia , bineinteles ca i-a promis acelasi lucru ca o ia de sotie.Am mai vorbit si cu alte femei caraora le-a promis la toate ca le ia de sotie numai ca sa capete bani de la ele.
Este inscris pe toate site-urile de matrimoniale si pare tare sincer cand vorbesti cu el , dar la el totul este numai pt a capata bani . Ce pot face ca sa-mi dea banii inapoi sau macar sa fie pedepsit pt faptele lui si sa nu mai pacaleasca si alte femei?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: perla56 , utilizator 22:02, 25 Mai 2012
perla56 a scris:

MULTUMESC , O SA INCERC SA O CONTACTEZ PE D-NA DIN ITALIA , DESI CRED CA E CAM GREU . Eu m-am gandit sa dau o stire la posturile tv cu o poza de-a lui , macar sa nu-l mai contacteze nimeni sau o stire in ziarele locale din orasul in care traieste.

E posibil sa ai probleme ulterior. Te poate da in judecata. Tu nu ai nicio proba ca i-ai dat bani imprumut. Pana la proba contrarie, tu doar i-ai dat bani, fara sa scrie undeva cu ce titlu sunt. E dificil sa probezi inselaciunea.

Am mai auzit si de altele care si-au luat-o rau de tot, au vandut masina ca sa-i dea lui X....Nu pot sa va inteleg cum de aveti incredere in cereri in casatorie contra bani "imprumut" :ban:
am gresit si suport consecintele , dar nu vreau ca el sa rada de mine si de altele ca mine.Daca ati vorbi cu el sunt sigura ca ati crede fiecare cuvintel pe care-l spune . Are un dar special :D
Am gandit ca poate eu sunt paranoica si am vrut sa fiu si eu in rand cu lumea.:D
buna seara,doamna.
vreau sa va spun,ca la fel am patit si eu.dupa o casnicie de cosmar cu un alcoolic,am cunoscut pe net un astfel de tip,care imi daduse un pont precum ca,la el in oras,sunt casele ieftine.
incantata ca am casit sa cumpar casa la suma ce imi ramase de la partaj,nu am tinut cont ca ma transfer la 400 km distanta.
si uite asa,am cumparat casa,si am luat si belea pe cap,si de 2 ani lupt in justitie impotriva acestui escroc.
mi-a mancat 4 ani din viata,eu,slugarind in italia,si el boierind ,avand amante cunoscute pe net(am descoperit intamplator)si eu acum lupt de 2 ani in procese pt falsul care l-a facut in numele meu,contract la o companie pt internet.
plus ca mi-a mancat 21 400 euro,trimisi timp de 4 ani,si masina furata,inclusiv toata aparatura electrocasnica.
acum am gasit tot pe net,ca a gasit o doamna prin arad.
am atentionat-o,dar la fel cum am patot eu,ca si pe mine m-a atentionat 2 doamne de dinainte si nu am crezut,si aceasta doamna,mi-a sugerat sa nu ma bag
ce vreau sa va spun,de 2 ani am sesizat falsul,am indicat faptasul,si nici in prezent,nu l-a citat in instanta,carandu-mi nenumarate documente in original pt expertiza,dar,asa de mult taraganeaza procesul,ca pe ste o luna,deja ,fapta se prescrie.
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
camicr, utilizator
offffffffffffffff!Macar ma mai alin si eu discutand despre necazul meu . Sunt constienta ca nu voi rezolva nimic , dar incerc poate voi gasi vreu"iepure"si-l voi obliga sa sara de undeva .:D.
Cine mai stie ?! Pate , poate ...
Am vazut si la tv multe emisiuni pe programul ID despre cazuri din astea , dar in America poti sa dai in judecata si o pisica , pe cand la noi...............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut stefan1209 stefan1209 Buna. O intrabare as avea daca cineva poate ajuta...eram intr-o situatie grava financiara, si am apelat la \"serviciul\" imprumuturi rapide,pe net,sunand la ... (vezi toată discuția)
Conversatiile pe mess sunt considerate probe? ContSters297737 ContSters297737 eu l-am rugat pe fostul prieten sa vina sa ma ia din italia pt ca nu aveam bani sa plec de acolo.i-am cerut pe messenger sa faca el rost si sa vina.si-a ... (vezi toată discuția)
Datorie persoana fizica ContSters67688 ContSters67688 Poate ma ajuta cineva: acum cateva luni o persoana s-a oferit sa ma ajute (avand probleme de sanatate si in familie mai deosebite) cu ceva aur pentru a-l ... (vezi toată discuția)