prin martie a plecat dosarul la parchet...oricum dureaza, iumportat sa vina rezultatul favorabil, daca am comis-o trebuie sa suportam acum, nu aveam ce face. la mine a durat cu tot un an si patru luni
am fost audiat de politistul care s-a ocupat de cazul meu, am adus si niste prieteni care au fost cu mine in ziua respectiva cand am fost depistat.la procuror nu am fost niciodata. iar politistul nu mi-a zis niciodata ca dosarul pleaca la parchet su scoaterea de sub urmarirea penala ci mi-a zis doar ca nu o sa ajung in instanta....ieri mi-a venit si rezolutia acasa
salut! cred ca mi s-a incheiat si mie povestea....am primit acasa un plic prin care mi se comunica ca mi-a fost sispendat dreptul de a conduce din data de 03.04.2011, ziua in care am fost depistat pe o perioada de 90 de zile.banuiesc ca am scapat si fapta comisa a trecut din sfera penala in contraventional. stie cineva de unde trebuie sa ridic permisul daca eu am fost depistat in bucuresti iar adresa din buletin o am in braila?multumesc si succces tuturor
mie mi au venit rezultatele de la recalculare la sfarsitul lui februarie iar de atunci stiu doar ca trebuie sa fiu chemat de procuror lucrul cre inca nu s-a intamplat. Politistul care se ocup de caz imi spune sa astept ca altceva nu pot face....e ceva de facut?multumesc
Dosarul meu pe data de 17 ajunge la parchet, astazi pe data de 5.05.2012 am condus auto cu alcolemie 0.19, mi-a fost retinuta dovada, as avea o intrebare:
Probabil v-a dura cateva luni pana la solutionarea cazului, dupa aceste 3 luni pt care mi-a fost suspendat dreptul de a conduce, as putea solicita procurorului o alta dovada de circulatie, dupa trecerea celor 3 luni de zile ?