avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate abcd123

Activitate abcd123

Răspuns la discuția FURT APARENT GRAV
Bun,am inteles care sunt urmarile.Dar in cazul in care pagubitul isi retrage plangerea,ce se intampla?Se considera caz incheiat si raman doar in baza de date a politiei ?
Iar amenda mi se pare cea mai proasta modalitate de pedeapsa,practic...statul primeste niste bani asa...pur si simplu! Prefer sa ii dau 10 milioane persoanei pagubite decat sa ajunga la stat care pana la urma,nu are nicio treaba.
HOT este impropriu....mentionez ca ma aflu la prima abatere
As pretinde despagubirea pagubei,in niciun caz nu as apela la politie.In cazul de fata eu i.am propus acest lucru,l-am asigurat ca nu o sa mai calc in magazinul lui (cu toate ca eu nu am premeditat nimic si nu prezentam un pericol).In opinia mea,politia este chemata daca se gaseste vre`o "unealta",vre`un sistem de furt..
Sa inteleg ca nu am sanse sa ma aleg cu un advertisment?
Buna ziua,am o problema aparent grava si vreau sa va cer parerea. In ziua de 21.04 am fost in Zara sa imi ridic niste pantaloni pe care i.am dus la croitor.Dupa ce i.am luat de la casa..am observat ca au bagat marfa noua.Cu intentia de a cumpara o vesta,am mers cu ea la cabina de proba,acolo am observat ca nu avea alarma senzoriala si m.am gandit ca mi.a pus Dumnezeu mana in cap...si ca pot pleca cu ea acasa fara sa o achit.Am luat`o pe mine,am iesit de la cabine si cand..la iesirea din magazin se aude un mare BEEEP!Dupa ce am fost prins,au chemat politia,managerul a depus plangere iar eu am stat pe la sectie vreo 2 ore.Acolo am fost chestionat de un politist,mi-a spus ca mi se poate intocmi dosar penal sau in cazul in care dau peste un om de treaba sa imi dea doar o amenda!Presupunand ca scap fara cazier patat si primesc doar amenda,ce il poate determina sa ma ierte de amenda,ce motive serioase sa ii dau? Eu sunt elev,parintii nu au o stare materiala buna...doar o pensie amarata de 800 lei. Din auzite stiu ca daca o amenda de genu nu este platita,faci parnaie..e! pai eu fiind elev,fara servici si din neam mai "amarat" de unde sa fac rost de banii pt amenda? Credeti ca daca ii prezint starea financiara ar putea trece cu vederea iesirea "necontrolata", fiind la prima abatere?