avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT APARENT GRAV
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT APARENT GRAV

Buna ziua,am o problema aparent grava si vreau sa va cer parerea. In ziua de 21.04 am fost in Zara sa imi ridic niste pantaloni pe care i.am dus la croitor.Dupa ce i.am luat de la casa..am observat ca au bagat marfa noua.Cu intentia de a cumpara o vesta,am mers cu ea la cabina de proba,acolo am observat ca nu avea alarma senzoriala si m.am gandit ca mi.a pus Dumnezeu mana in cap...si ca pot pleca cu ea acasa fara sa o achit.Am luat`o pe mine,am iesit de la cabine si cand..la iesirea din magazin se aude un mare BEEEP!Dupa ce am fost prins,au chemat politia,managerul a depus plangere iar eu am stat pe la sectie vreo 2 ore.Acolo am fost chestionat de un politist,mi-a spus ca mi se poate intocmi dosar penal sau in cazul in care dau peste un om de treaba sa imi dea doar o amenda!Presupunand ca scap fara cazier patat si primesc doar amenda,ce il poate determina sa ma ierte de amenda,ce motive serioase sa ii dau? Eu sunt elev,parintii nu au o stare materiala buna...doar o pensie amarata de 800 lei. Din auzite stiu ca daca o amenda de genu nu este platita,faci parnaie..e! pai eu fiind elev,fara servici si din neam mai "amarat" de unde sa fac rost de banii pt amenda? Credeti ca daca ii prezint starea financiara ar putea trece cu vederea iesirea "necontrolata", fiind la prima abatere?
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 12:09, 9 Martie 2021
furtul e furt indiferenta de.... conditia sociala, calitate, etc. poate fi vorba si de o amenda, dar fapta reprobalila ramine... eu zic, nu cer ascultare, sa fim mai prudenti in actiunile noaste... democratia inseamna sa facem tot ceea ce dorim fara sa-i lezam pe cei din jurul nostru... ori furtul....
Sa inteleg ca nu am sanse sa ma aleg cu un advertisment?
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
abcd123, utilizator
ai sanse sa te alegi cu o amenda administrativa de vreo 10 milioane.
o poti platii in transe.
pusul miinii in averea altcuiva....daca ti s-ar intimpla tie, cum ai reactiona?!
As pretinde despagubirea pagubei,in niciun caz nu as apela la politie.In cazul de fata eu i.am propus acest lucru,l-am asigurat ca nu o sa mai calc in magazinul lui (cu toate ca eu nu am premeditat nimic si nu prezentam un pericol).In opinia mea,politia este chemata daca se gaseste vre`o "unealta",vre`un sistem de furt..

Alte discuții în legătură

Amenda penala in caz de furt amalyalove amalyalove Buna ziua am nevoie de ajutor.Sora mea a fost prinsa de paza dintr-un hipermarket in felul urmator:ea lucreaza in acel hipermarket la casa si in decursul zilei ... (vezi toată discuția)
Furt calificat..pls help ! vladU vladU Am 18 ani, tanar antreprenor..am comis o fapta regretabila.Am fost intr-un magazin de haine am probat niste pantaloni si am observat ca plasticul acela ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)