avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate ALEXDUMI

Activitate ALEXDUMI

Răspuns la discuția Numere expirate
As mai avea o intrebare.
Este bine ca tata sa ramana la ,,avocatul din oficiu '' ( va rog sa ma scuzati daca nu m-am exprimat corect ) sau ar trebuie sa se orienteze spre altcineva intrucat interesanduse la un alt avocat acesta i-a cerut 3000 de lei onorariu.
Multumesc anticipat !
Discuție Numere expirate
Hristos a inviat! Stimati utilizatori si avocati.Tatal meu a luat nr. rosii pentru o masina inmatriculata in Italia.In urmatoarea luna a platit din nou asigurarea dar a omis sa ia din nou alte nr. iar cei de la asigurari nu ia-u ,,reamintit''. A doua zi de Pasti veneam de la bunici si am fost opriti de un echipaj al politiei rutiere , iar tata avea de 10 zile nr. expirate. Au urmat procedurile pe care probabil le cunoasteti : i s-a luat permisul si alte documente ale masinii, dl. politist declarand ca va face copii si le va putea ridica de la sectie , s-au luat declaratii mamei si lui tata. La sectie a primit documentele masinii , dar nu si permisul care este ,,italian'' Urmeaza intocmirea dosarului penal.

As dori sa stiu ce sanctiuni poate primi tata si ce ar trebui sa faca in continuare pentru ca acestea sa fie cat mai mici.
Multumesc anticipat!