multumesc frumos pentru raspunsuri.
la penultimul termen, la prima instanta, am vorbit cu avocatul si l-am intrebat daca nu ar fi bine sa cerem expertiza contabila, de atunci mi s-a parut o schimbare.
spuneti ca in cazul meu este calomnie, insa din partea colegului dvs. daca as putea dovedi cum se numeste?
daca nu sunt barbat si cu experienta in acest domeniu asta nu inseamna ca trebuie sa pierd cu "dreptatea in mana".
multumesc frumos.
buna ziua.
am avut in 2010 un proces intentat fostei firme la care am fost angajat si am cerut, printre altele, beneficiile materiale conform ccm la nivel de societate. eram convinsa ca voi castiga, insa am pierdut. curios a fost faptul ca la ultimul termen dar si la recurs, avocatul meu nu s-a prezentat, invocand probleme de sanatate, insa el se plimba pe culoarul tribunalului bine merci.
suma pe care am solicitat-o cu drept de beneficiu salarial era mare si justificata in baza unui raport scos din programul contabil informatic al firmei.
este posibil ca avocatul sa ma fi incurcat si sa fi semnat un contract cu fostul angajator si sa fi beneficiat de onorariu din partea intimatei!
este posibil sa ma adresez unui forum superior-barou- sa aflu daca temerile mele se confirma ca prea dintr-o data avocatul meu s-a "intors"?