avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate andra87

Activitate andra87

Răspuns la discuția Partaj
Am uitat sa adaug ceva. Mama are, mostenire de la bunica, o casa in numele ei si al fratelui (in Ploiesti). Iar tata are, mostenire de asemenea, o casa (pe langa voinesti, adica nu valoreaza mai nimic, dar are mult pamant, padure, etc.) pe numele lui (are frati dar casa si mostenirea este in intregime pe numele lui.
Amandoua mostenirile au fost primite in cadrul casatoriei (nu stiu daca are vreo importanta)
Toate acestea intra la partaj?
Discuție Partaj
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Mama (in sfarsit) s-a hotarat sa divorteze. Au impreuna un apartament care e pe numele amandurora si o masina care e pe numele tatalui. Au doi copii, amandoi majori.
Problema este urmatoarea: tata a primit apartamentul ca militar cand (adevarul e ca nu stiu exact...) se dadeau apartamente la pret redus functionarilor, sau ceva in genu, prin 1988. Ca sa poata primi un apartament cu trei camere au declarat ca mama are probleme psihice (nu e adevarat, ea e profesoara si in fiecare an trebuie sa isi faca controlul psihologic). Apartamentul e platit de mama mamei mele, din pacate nu se poate demostra.
Problema este ca acum tata o ameninta ca o sa ii ia apartamentul si o sa o lase in strada deoarece apartamentul i-a fost repartizat lui. Poate sa faca asa ceva, avand in vedere cele explicate mai sus? Va rog frumos sa imi raspundeti.
Mama o sa vorbeasca cu un avocat dar as vrea sa aflu mai multe pareri deoarece am vazut ca raspunde mai multa lume aici.
Va multumesc mult!
Andra