avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate daniela elena

Activitate daniela elena

Buna seara,

Imi puteti spune va rog care sunt legile ce tin de protectia consumatorului
Răspuns la discuția coplatitorul executat silit?
S-a primit o somatie la adresa parintilor mei, tatal meu a semnat pentru ea, eu acum am adresa in bucuresti, in cartea de identitate,din luna noiembrie a anului trecut, masina este inmatriculata in bucuresti. contul este cel in care imi este virat salariul dar nu ar fi trebuit sa-mi opreasca numai 30 % din salariu? Daca la adresa la care locuiesc acum nu am primit o somatie pot vinde masina? in momentul in care am semnat eu nu am girat cu bunurile personale, de ce cu toate acestea pot fi executata silit?
multumesc mult
Buna seara,

Acum 3 ani am girat, am semnat ca si coplatitor, pentru un credit imobiliar de 57 .000 de euro. Rata nu a mai fost platita de catre titularul creditului de 2 ani,timp in care banca a vandut creata catre o firma care acum a inaintat dosarul catre un birou executor judecatoresc. in momentul de fata nu imi pot accesa banii din cont, acestia fiind blocati de catre biroul executor. Intrebarea mea este daca pot pierde masina , proprietate personala in cazul in care dupa vanzarea apartamentului , care acum nu mai valoreaza 57.000 de euro, va ramane o suma mare de platit. Care vor fi consecintele pentru mine ca si coplatitor in acest caz?