da ar trebui ca nici ei sa nu profeseze ca poarta ochelari, dar lentile de contact port, nu se iau in considerare oricum iar operatia daca o voi accepta o voi face pt mine, nu pt ca asa vrea un doctor ca are el un beneficiu, atata timp cat nu vreau sa imi asum niste riscuri. cat despre tinerete, nu-mi fac probleme, sunt destul cat sa ma aceept asa:D
multumesc, dar din pacate singurele cabinete care pot da avizul sunt cele de la policlinicele cf din ministerul transporturilor, altfel nu cred ca mai faceau atat pe nebunii. cat despre acel medic am biletelul pe care mi l-a dat in care mi-a scris tot si cu numele lui ca sa se stie acolo, va dati seama. cat despre operatie mi s-a spus ca vad eu de unde iau bani si daca sunt probleme pe urma imi da el avizul....fara probleme chiar . poate de aceea sunt asa revoltata, nu e important pana la urma ca pot avea probleme dupa operatie..important e sa dau banii sa o fac...si uite asa primesc avizul.pana la urma incep sa cred ca unii medici isi merita soarta, dar oare cei care sufera sunt cei care merita....i-as scoate ochiiX-(, dar apropos...domnul poarta ochelari...oare poate sa munceasca cu ochelari???sau nu isi permite operatia??
NU MA INTELEGETI GRESIT, NU CU ANGAJATORUL AM PROBLEMELE MARI, EI INCA NU AU LUAT MASURI SI AU INCERCAT SA INTERVINA, MA DOARE ABUZUL MEDICILOR CARE MI-AU TAIAT DREPTUL DE A PROFESA, COORDONEZ TRANSPORT DE 3 ANI SI IMI PLACE CE FAC SI POT URCA IN FIRMA IN CARE SUNT SI MI-AU ACORDAT INCREDERE, DAR FIRMA ARE NEVOIE DE PERSOANA CU ATESTAT DUPA NOUA LEGE CA SA POATA FUNCTIONA. IAR EU DESI AM ATESTATUL NU MAI POT FACE ASTA.E NEDREPT DAR SUNT CONVINSA CA ASTA NU VA SCHIMBA NIMIC
pai tocmai cei de la comisia centrala m-au trimis la operatie. ma asteptam ca daca m-au chemat acolo macar sa ma consulte sa vada despre ce e vb, dar nu....mi-a spus frumos de ce nu faci operatia asta, uite te trimit eu la o clinica, am biletelul pe care mi-a scris , sa spun ca sunt din partea lui. este un abuz intr-adevar , nu ma pot obliga sa fac aceasta operatie, in primul rand sunt costuri enorme pt mine si riscuri, pe care nu vreau sa mi le asum.port ochelari, vad la fel de bine cu ei ca restul, si culmea am permis de conducere..., deci care e logica??
cat priveste documentele nu vor sa imi dea fisa mea, mi-au pus in mana un aviz pe care scrie inapt medical si ca diagnostic-miopie. cred insa ca legislatia e problema peste care se suprapune abuzul medicilor care profita de neputinta noastra. m-am gandit ca ar trebui sa le fac o sesizare dar cei de la colegiul medicilor mi-au raspuns sec -nu e problema noastra, e legat de min. transporturilor.
din pacate am contestat decizia la o comisie de la bucuresti care nici nu s-a obosit sa verifice, m-au chemat la ei iar un domn profesor, dupa cum ii spune toata lumea, nu s-a obosit sa vada despre ce e vb si doar mi-a pus un bilet in mana sa ma duc sa-mi fac o operatie la o clinica particulara, banuiesc ca intelegeti de ce la o anumita clinica, si gata el imi da avizul.nu a contat ca poate nu imi permit asa operatie, ca stiu despre ce e vb si ce riscuri implica:
raspunsul a fost sec-si daca nu reuseste operatia vii la mine iar ca oricum iti dau avizul.deci iata ca totul sta in mana lor. si firma care m-a trimis la cursuri ca are nevoie de persoana desemnata sa coordoneze aceasta activitate ce face acum cand eu mi-am luat atestatul si nu am ce face cu el?
e scrisa corect , numai ca dedesubturile sunt multe, domnii baga in aceeasi oala dupa bunul plac conducatorii profesionisti cu persoana desemnata sa coordoneze transport.
asa stiam si eu ca doar de aceea ii port.dar se pare ca asa suntem noi romanii, ne dam in cap unii la altii si pana la urma se pare ca ne meritam soarta si tara asta in care traim
:((buna ziua . lucrez intr-o firma care se ocupa cu intermedierea transporturilor, iar un nou ordin prevede si ca aceste firme sa numeasca o persoana desemnata sa se ocupe de coordonare transport. bineinteles dupa scolarizare si atestat, a venit randul actelor ce trebuiesc duse, printre altele si avizul medical....si domnilor spre surprinderea mea nu mai am dreptul sa coordonez transport din cauza ca port ochelari!!!!!!da, nu am primit avizul medical din cauza ca port ochelari, deci prin urmare nu am voie sa mai muncesc la birou sa dirijez masinile#-o#-o#-o.....iata domnilor tara in care traim si care ne doreste binele=D>=D>. se poate pune astfel problema sa mai muncesc? nu ar trebui sa ne ingropam din cauza ca purtam ochelari...asta dupa avizul medicului caruia ii e frica sa nu ma tai in hartii daca imi pierd ochelarii.si multumesc mult ca acum trebuie sa-mi caut de munca si sa mai platesc si toata valoarea cursurilor si a cheltuielilor. se poate face ceva, eu m-am convins ca nu.